imorn!!

Japp. Imorn är det är dags. Då har jag gjort mitt i skolan och klassen drar till Kreta. Där är det typ 30 grader nu så det ska bli lovely att byta det mot sveriges gråa dagar!! Håller just nu på att packa, går sådär eftersom jag sitter här. Jag måste vara sämst på att packa och packa upp. När jag ska packa går jag och lägger ner lite spontant och alldeles för mycket. När jag väl kommer hem får väskan stå tills jag behöver något i den, då packar jag succesivt upp. Fy va äckligt det lät när man läste det.. Ska bli ändring på det där! Jaja, det kommer senare. Nu är det kreta som står i fokus. 24 personer blir vi, kommer bli awsome! Men nu ska jag försöka packa klart.
Later!!


Bilder från kos, TAGGA!









partners in crime ;)


"I have the time of my life"

Årets första och linköpings största bal hölls igår. Det var nog det roligaste jag gjort tror jag. Allt var toppen. Vi hade till och med tur med vädret. Tack Wille och alla superfina vänner för en toppen dag!
Då bilder säger mer än alla mina adjektiv så blir det bild bomb:)







Blir mer på facebook!
Natti natti!

en vecka!!

Om en vecka landar vi på Kreta ungefär nu. Det är då dags att svida om till barbent och killer heels. Och istället för att vakna upp till ett matte nationellt prov så väntar stranden. Det riktigt vattnas i munnen när jag tänker på hur grymt det kommer bli. GAAH!

Nu väntar sängen och morgondagens prov. Wish me luck!

du gör min dag

Still mycket att göra här på andra sidan datorn. Två nationella matte prov som väntar, och som definitivt behövs pluggas till. Har också mycket med balen just nu så det blir inte mycket tid för sånt som hör livet till som vänner, EH och shopping. haha. Istället gäller det att hitta de små tillfällena. Lovvan och jag gick t.ex. på stan en snabbis och åt glass samtidigt som vi gjorde lite ärenden. Trevligt må ni tro:) Imorgon väntar sista provningen av min balklänning så jag hoppas den sitter som ett smäck!

Lite bilder från helgen






SM

Hej och hallå efter en långhelg!
Jag har haft fullt upp. Fredag jobb till 18, träning mellan 19-21 och sedan hem för att ladda och packa till SM. Lördag var det USM och kamping i stugor som gällde. Idag var det SM och en himla massa duktiga lag som var med. Trots hård konkurrens tog vi brons, vilket var mycket oväntat. Bra jobbat tjejer, vi e grymma!

blod, svett och tårar -> glädje, lycka och kärlek!

TIPS

En underbar duschkompis som aldrig sviker!
Redken Extreme, shampoo och balsam. Perfekt för håret och luktar supergott:)

Övrigt, ledsen för dålig uppdatering. Lika mycket som vanligt. I tisdags var det skiva som hölls av elevrådet. En mycket lyckad kväll. Bilder kommer! Igår bjöd kvällen på födelsedagsfirande för Catta som fyllt år. Tyvärr skulle jag upp och köra idag så det blev en tidig men välbehövd hemfärd. Imorgon ska jag sova ut och sedan möta mammsen och farmor för en fika på stan, mysipys. Sen vet vi alla vad som väntar i helgen! GAAH<3


5 maj

Förfest på Amandas tak med nära o kära. Efter det bjöds det på skiva i matverkstaden:)


Me and Amanda

Anna, lovisa och fia

Max och Adam:)

massa fina brudar




Tack till tjejerna som höll i den och alla andra som gjorde kvällen:)
På tisdag är det dags igen!

Hard work work!

Träning och hemmakväll var vad kvällen bjöd på igår. Nu ska jag till Makaroom för att jobba. Känns som det var sjukt länge sen. Röda dagar och annat som kommit i vägen. Annars ska jag agera taxi lite senare och plugga. Har matte A nationellt på onsdag, har inte börjat på det än och har ingen tid på varken måndag eller tisdag. Har också 3 andra uppgifter som ska vara klara tills tisdag som inte heller är påbörjade...Hur tänker jag? Senare blir det bilder från i onsdagens studentskiva:D cliffhanger!


SM om en vecka, kom igen nu tjejer!

varning för stulna bilder


motivation...?

extra tungt att gå upp idag efter gårdagens studentskiva. Var hur underbart som helst att sitta på taket innan i kvällssolen och dricka vin. Tack också till tjejerna som fixade skivan:)! Inte alls lång tid kvar i skolan nu men trots det verkar alla ha tappat motivationen. Vad beror det på? Kanske för att det finns så mkt roligare att läga tankar och tid på. Studentskivor, klassresa, bal och alla planering är bara en bråkdel av roligheter som händer just nu:D

Måndag och ny vecka

En morgon med alldeles för mycket tid. Alltså en vanlig morgon för mig. Men idag gjorde jag något vettigt av den. Nämligen smoothie i solen med minstingbror, "muppen":) Himla mysigt. Som vanligt fika på EH efter skolan och sedan hem för att plugga. Nu till kvällen tog Amanda och jag en utflykt till Mia för klännings provning och snack. Nu blir det Tv och Roast på Berns. Puss snuttisar!



Slut på livsnjutar stilen, imorn blir det hem tidigt till A för att skriva årsredovisning..Men sen laddar vi om för studentskivan nu på onsdag!


"rulla hatten"

Min mamma fick en bok angående tips och råd på hur man ska bemöta sin tonåring(minstingen här hemma e 14). Det fanns också en ordlista över "tonårs språk" rulla hatten betyder tydligen festa och pingla betyder att man ska dricka vin. Jag kunde nästan inga. Jösses vad man känner sig gammal....
I fredags var det valborgsmiddag hos Anna S med diverse människor. Det var otroligt mysig. Tack allesammans!
Igår hade jag och Amanda sleepover med både film och godis. Men då vi tröttnade på filmen gick vi upp på taket och tog oss ett dopp med varsin MER. Myspys!
Idag var det bal, dock utan partner, efter det solhäng med Amanda på taket och sedan träning.
Nu ska jag glutta TV och måla naglarna. Men vilken färg ska man ha, någon fin färg eller kanske bara svart?


bubbel i mörkret, dålig bild..


RSS 2.0