home

i'm home
i'm tired
i'm gonna sleep soooooo tight and i had a great night.
kiss and good night<3


en månad! (igår)

Skrev en lång och fin predikan igår om att det endast var en månad kvar till vi drar. men det var en mobiluppladdning som av någon anledning inte kom med såg jag nu. skriver lite idag istället. är ju fortfarande(om inte ännu mer) uppspelt och förväntansfull!

Om en månad (minus en dag) sitter vi på planet just nu på väg till London. Där ska vi sedan ta oss in till city för att förmodligen sätta oss på Starbucks och ringa en del samtal. Sen vet jag inte exakt vad vi ska göra men förmodligen hitta någonstans att sova. Förberädda osåå. När det e kirrat blir det att leva loppan ett tag innan det blir dags för jobbsökande och annat. Nu blir det jobb här hemma i linkan, Nordik. Efter det blir det stress och hem till wille på avskedsfest, buhu. 

later! 


flytt!

Jag vet att jag har varit lite dålig på uppdatering lately. Håller nämligen på med en ny blogg. Tanken är att flytten till London och mitt nya liv där ska få en egen blogg. Spännande elr hur!? Mer om den återkommer jag med darlings!


dubbelt upp

Idag var en bra dag. Nytt personligt rekord både på jobbet och på guitar hero! Jippi:D Till kvällen blev det mys och skitsnack hos kajsa med fina vänner. Men in mot småtimmarna blev det bara jag och Lovisa som stannade i ullis. Det blev london snack och lite packningstips m.m. Tack det behöver jag verkligen. (Ska bara kirra en riktigt stor väska att packa ner mitt liv i.) Efter att hon lämnat mig sökte jag sällskap hos lillebror istället. Det blev guitar hero battle som tidigare nämnt slutade i nytt rekord. Min lilla pyttebror! Jag kommer sakna honom masssssor när jag åker.

 
sleep tight


LONDON

Nu är det bestämmt. Nu är det bokat och betalt! GAAH! Den 23:e augusti klockan 9:10 går planet till London. One way! Jag vet inte exakt vad vi gett oss in på men jag vet att det kommer bli bra. Jag, Amanda och Lovisa kommer bli en underbar liten familj och roomies<3






 
 
Yeey!
I´ve got a feeling


Day off

Idag har Kajsa och jag verkligen njutit av den lediga dagen. Började med en tidig morgon med frukost i solen och sedan sol och bad hela dagen ute på hennes land. Sedan dök också Henrietta upp för en sväng med jetskin. Sjukt kul var det, men lite läskigt. Kul att träffa H med, va länge sen:) Mot kvällen kom mamma, pappa o lillebror och gjorde oss sällskap för grillning. Tycker vi lyckades riktigt bra där k:et, mums! Imorn blir det jobb 12-16!




Ciao!


way too many days have past

Ännu en gång nya blogg krafter.
Har bl.a. varit en tripp till skåne med grannies, badat en massa och njutit av livet sedan vi sågs sist. Idag var det båt, bad och grillning i loftahammar. Mkt trevligt och underbart väder.

Igår var det måndagsklubben som gällde. Var väldigt mycket folk och en väldigt värd kväll i sommarvärmen. Det blev också bekantskap med nya ansikten och äckliga pommes. Efter det avslutades kvällen på ett oväntat men bra sätt.

Inför morgondagen väntar ärenden på stan. Låter rätt tråkigt men om man tittar lite djupare så handlar dessa ärenden om LONDONflytten och lite shopping och då får det nytt perspektiv!! Snart drar vi, GAAHH!


Världens härligaste student<3


in love..

.. again..
ECLIPCE varhelt sjukt bra! Kommer att leva på den ett bra tag och sen kommer jag se den igen för att få full tank igen. GAAHH! Den lilla nörden kommer verkligen fram i mig såna här kvällar.


RSS 2.0