Tomteverkstad

Idag har jag hunnit med så stört mkt känns det som. Bankärende, hjälpt lillebror att hitta alla julklappar och nya skor, jobbat, shoppat till mig och julklappar, hem och chillat, ätit, bakat julgodis, fixat med julklappar och bakat julgodis:) Har också suttit och knåpat ihop lite armband. Nu ska jag krypa ner och mysa framför en film. Snart är det julafton!! Har inte haft så mkt julkänslor men nu känner man att det är dags att sa på kalle och umgås med familjen.
Ciao!!


Pinky!

Silver+Fläta


LOV(E)

Hur underbart är det inte att snön ligger i drivor längs gatorna? Tror inte det har varit en sån här fin jul sen jag var liten. Hoppas bara den ligger kvar men det känns inte som att den försvinner i första taget. Denna helg har jag gjort något jag inte kunnat göra tidigare, umgåtts med vänner och bekanta:) Men nu när man inte längre har något plugg har man tid med sån vardags lyx. Skvaller, fika, matlagning och planering av österrike!

Idag var det jobbet, fika med A, frisören och sen hem. Mammsen och jag har bakat julgodis, knäck och kola! Imorgon ska de sista julklapparna inhandlas men också jobbas.

Den stora frågan idag är vart man ska spendera juldagen. Nationernas elr Platå?


uppåt

Idag har varit en relativt bra dag, positiv om inte annat. Kort dag i skolan, en sväng på stan(köpte första julklappen! jippi!) hem för att plugga och sedan träning. Sista träningen för detta år, låter sad men nästa år blir det nya friska tag:) På kvällskvisten passade jag och K på att ta en promenad i det fina vintervädret. Dessa tider är ullstämmat lovely, ser typ ut som narnia. Hoppas snön håller i sig under julen nu så att stämningen håller i sig. Dags att krypa ner hos min sängkamrat. Imorgon fyller knäckebröderna år och det ska upp tidigt och sjungas. Pust! men men, vad vore ett liv utan födelsedagar? haha, okej "stop talking, stop talking now!" (internt)


T is do day

Motivation noll. Har en del inlämningar som måste in nu på torsdag och idag hade vi prov. Mitt liv är plugg just nu. Jullovet är efterlängtat till tusen! Hittade min första julklapp idag, en billig tom. Hihi.


..

ångest x1000


Friday!

Just nu sitter jag och chillar. Snart droppar släkten in för tacos och tårta(som jag bakat!) Storebror ska firas, 21 big ones, och sedan flyttar han till Mora imorn eller på måndag. SAD! Men han kmr nog tillbaka:) Mysig och grymt efterlängtad helg!!! ikväll väntar (plugg) och idolfinal kanske. Annars droppar jag förbi AK för en glögg och trevligt sällskap:)


Av någon anledning är tydligen K och jag tydligen lika.
Vad tycks?


Pluggdag

Oh my! Long day! Har varit hemma och pluggat hela dagen. Först historia sen internationell ekonomi och sen historia igen. Nu ska jag, efter att ha sett samma vänner-avsnitt 2 gånger på en dag och gjort en superlång lista med jullåtar på spotify, krypa ner i sängen och läsa lite mer. Imorgon väntar Historia seminarie, luciatåg och klasskamp:)


saknar saknar saknar<3


Real shit!

Haha, jag dör. Har just kollat på "The real houswifes of New Jersey". Har inte folk fått nog av överklassiga 40+ fjortisar på tv efter Hollywoodfruar? Nej nej, inte jag iaf. Kommer sitta bänkad varje onsdag.  Nu ska jag varva med rapportläsning och film:) Pussis


evolutionen

Har varit och tränat vilket gick bra även om det var en mer chill träning. Eftersom att det är NK-prov klockan 08:10 imorgon så har jag spenderat min kväll i böcker om evolutionen. Rekomenderar starkt! Nu sitter jag uppe och fördriver tiden istället för att krypa ner i min underbara säng. Nej skärpning nu jossan, dags att slita sig från datorn ...


Super snabb runda på stan men trots det gick jag inte hem tomhänt.
Blev ett par sammetsleggings från Bikbok.
God natt nu!


NK+svenska C

Morgonens möte blev en större succe än någon av oss hade kunnat gissa eller drömma oss till. Nu är vi garanterat på väg mot Estland och barnen. Känns otroligt kul och det blev en stor kick för oss tjejer, verkligen! Tack M!
Nu ikväll har det blivit NK plugg om livets uppkomst och utveckling m.m. tänkte även sätta igång med svenska uppgiften ikväll. Härligt med lite variation så att säga. Men egentligen är mina tankar någon helt annanstans. nämligen långt bort och nosar på helgen. Är super taggad på utgång. Har blivit en hel del plugg, jobb och träning de två senaste helgerna.




Iiiiiiih. Ge mig jullov!


brown eyes

Igår va det bubbel och fika hemma hos A . En väldigt mysig kväll as allways. Idag Makaroom, en snabbis hos m och m, vidare på träning och sedan hem. Är sjukt trött efter dagens träning. känner att jag borde träna dubbelt så mycket som jag gör. Det är ju trots allt nyår snart! Imorgon blir det sovmorgon och möte på Riva, wish us luck!!!
Nu bilder från i fredags:

Fräscha brudar i bussen dit...
 
Naturhistoriskariksmuseet


Cosmonova i 3D


Shopping


 
Transparant puder från MAC och en ring från punkt shop

That´s it for now!


right now

..sitter med L i sporthallen och inväntar grabbarnas JSM- match. Innan detta har jag jobbat och sedan käkade vi på ming:) later on ska vi tjejer bubbla hos A. Denna gång ska det var typ 40 grader och ännu mer värt! Det inhandlades lite allt möjligt i huvudstaden igår så det ska uppdateras sen. Lovar! Nu ska jag va lite mer social och heja lite på grabbarna. Puss o kram! Nu ska jag va li

"Show me your teeth"

Hej och hallå!
Även idag har det stått cheer på schemat. Uppvisning som gick great. Känner att vi är riktigt på G nu tjejer. Efter jul kör vi stenhårt med nya friska tag. DM ska bli top-notch!! Mammsen, pappsen, lillebror och hans G-friend kom och tittade. Dock var det inget batteri i kameran så blev inte mkt till bilder där inte... Lyckades sno åt mig ett par från fb, lucky me!

Efter detta väntade A hemma hos mig för en kväll med 1900-talets litteraturhistoria. Japp, svenska prov imorn. Kommer att gå vägen känner jag nu. Vem skrev igentligen vad , och hur skrev de gammla gubbarna? Försökte lära tösen att dricka te, anses ju vara häftigt tydligen(?) men gick inte så bra. Tur att vi hade baguett och annat som föll kvinnan i smaken. När svenskan var klar blev det lite städning aka rensning i mitt rum. Behövdes kan jag säga. Blev en hel säck på endast ett par minuter:P Tack för det babe!




Good night and sleep tight!


RSS 2.0