Rock n Roll

Bilder från i fredags, bättre sent än aldrig. Enjoy!




Födelsedagsbarnet!



Mer bilder på FB.


Out

Kvällen kommer tillbringas med Catta, Andrew och vem vet vilka andra. Det blir att ta ett glas någonstans men jag håller mig till coca-cola ikväll och väljer bilen istället. Värt att slippa stå och vänta på bussen i detta otäcka klimat som vi fått i Sverige. Kommer bli en mycket trevlig kväll:D


Nu ska jag skynda mig iväg. Soo long!


Favourits

Skulle egentligen lagt in bilder från rockfesten igår men min kamera dog så fick sätta den på laddning. Istället började jag titta på gamla bilder. Jag upptäckte att det är sjukt underskattat. Man tar en massa bilder på fest och semester men när fan tittar man på dem egentligen? Iaf så hittade jag en massa favoriter!

 





The way you make me feel

God morgon klockan halv tolv, underbart sätt att starta dagen!
Nu var tanken att jag skulle läsa det sista till provet eftersom det inte gick så bra igår, men så blev det inte. Tanken som räknas.
Kände att jag smygstartar lite på kvällens rock tema och kör svart, nitar och MJ-jacka som dagens. Det är ju trots allt fredag.


Nu ska jag och mamsen in till stan för lite ärenden och sedan blir det historia prov på ALG!
Längtar tills jag satt den sista punkten på pappret och kan möta upp Sofia för att ta sälle till Kajsa, som den fina vän hon är, har lagat mat åt oss:) Även Mia dyker upp där för mat och styling. Kommer bli så mysigt!
Ses sen brudar<3


En dag kvar

Nu är det bara en dag kvar i skolan innan det äntligen är helg. Imorgon är inte riktigt en hel skoldag heller, endast prov på iv-valet och sedan hem och fixa sig inför rockis. Har just provat morgonens outfit och blev sjukt taggad:D Förfest hos Jossan med en massa snygga rockare och sedan vidare in mot stan för mer rock. Kan inte bli annat en bra! Nu blir det träning och sedan hem för att bli förhörd av minstingbror (Y)



När ska det sluta snöa egentligen?


igår + idag

Igår va det träning med dräckter och filmning. Gick sådär för min del då min byggrupp inte va där. Kul iaf:)
Idag var det skola och sedan akut till tandläkaren. Visdomstanden gör sitt jobb. Fan osis att man e så vis. Haha. Nu har det bara varit plugg och en kort promenad med hunden. Kul liv. Men för att lyxa till kvällen lite kom kajjan över för att mysa film. Klassikern Mamma Mia visas ikväll.



Over and out!


straxt utanför är också en miss

Sitter och gör allt som jag inte borde göra. Med allt menas, bloggar, ser på tv och minglar lite extra med familjen. Det jag egentligen borde göra är att PLUGGA. Japp, nu börjar allvaret igen. För att försdriva tiden lite extra gjorde jag ett IQ - test på nån sida. Resultat= borde plugga!!




"I'll be there for you"

Mina nya vänner som kommer att få spendera mycket tid med mig i vår!

Nu blir det nagelfix och "vänner". Underbar kväll!


Fettisch!

Skulle äta lite melis förut och efter att redan ha ätit två knäckebröd va jag fortfarande sugen på ett tredje och sedan på ett fjärde. Haha. Hur många är liksom okej? Dagens fettisch är absolut knäckebröd! Men jag har inte bara ätit idag. Slutade skolan tidigt och gick ner på stan för lite shopping. 2 par jeans och nya klackar blev det:) Bilder kommer senare för den som är nyfiken! Nu ska jag hoppa i cheer-toppen och hotpantsen och köra iväg på träning. Är supertaggad, känner att idag blir en bra träning.  

LATER!


home

Sitter här med en jordgubbs-smoothie. Hur gott är det inte?! Underbart gott. Synd att det är så jobbigt att göra bara.. För tillfället väntar jag på att bilen ska komma hem så att jag sedan kan skjutsa lillebror. Annapanna ska hålla mig sällskap:) Vad ska vi hitta på efter det då lillan?

Dags att måla om naglarna? Håller sig nog ett par dagar till ;)
Ciao!


plugg

Idag är det studiedag och självklart när man äntligen får sova så kan man inte. Själv gick jag upp klockan nio efter att ha legat i 45 minuter och försökt somna om. Härlig start på dagen! Snart ska jag ta mig in till stan för att plugga marknadsföring med Amanda på bibblan.


Catch U later!


A winner

Idag har jag hittat min balklänning! Helt otippat och väldigt snabbt hittade jag min vinnare:) Den såg inte riktigt ut som jag hade tänkt mig men det var endå den jag föll för. Stark röd-rosa-korall är den. Tror färgen kallas för "Watermelon". Nu får ingen från bal#1 gå och köpa en likadan elr i samma färg. Jag menar finns det 90(!) olika färger att välja på så varför ta precis samma?  Är jätte exited för balen nu och allt va den innebär. Förutom det så är jag överförtjust i hela denna vår. Den innehåller nämligen:

1.Resa till ett barnhem i Estland (vårat PA)
2.Fia fyller 19!
3.Sportlov
4.Cheer DM i Södertälje
5.Påsklov
6.Kajsa fyller 19!
7.Studentskivor:)
8.BAL!!
9.Klassresa till Kreta:D
10.STUDENTEN!!

Och detta är bara en bråkdel av allt. Trots plugg och dåligt väder är jag på riktigt bra humör:D Undra varför? ;)

Efter klänningshoppingen blev det en fika med Cat på Chioccolat(stavning?) Alltid lika roligt att catcha-up med dig babe;) Ses imorn!

Nu ska jag krypa ner framför en film och imorgon väntar studiedag och plugg på bibblan med A!


Long day

Denna dag känns otroligt lång och den är ännu inte slut än. Började med första balträningen klockan 9:00 imorse. Det va lite segt men är säker på att vi kommer ha superkul! Efter det blev det frukost med nåra av balisarna på EH. Väldigt mysigt. En ny vana kanske?

K, jag och Lovvan har delat ut lappar till vår insamling till projektet och till kvällen väntar träning och eventuellt plugg. Ojoj, hur ska jag orka? Känner mig redan färdig att krypa ner i sängen och sova...

Men man ska väl inte klaga.

!
Bild från 50-talsfesten. En underbar kväll!

Catch U later ;)


Hej hopp

Igår hade jag och Micki WII kväll. Det var mycket trevligt även om jag inte är något vidare på tv-spel:P En guldstjärna i bowlingen var min stora framgång men annars måste jag nog erkänna mig besegrad. När vi testat alla spel tog vi en sväng på ågatan för en cider på platå. Ingen hit att gå ut på fredagar kände vi. Det var faktiskt längesen jag såg så mycket udda människor på ett och samma ställe. Men sammanfattningsvis en bra kväll till slut. Självfallet avslutades kvällen med sleeo-over:) Idag tog vi nya bilen "bollen" för en sväng till tornby. Det inhandlades läppsyl och bubbelgum på tub(ja, sån man hade när man va liten!) men också en hello kitty grej från en automat, värt. 

Nu till kvällen ska här lagas mat, ses på SATC och sova över i vardagsrummet(var iaf tanken). Istället blir det kajja, jag och amanda som ska ha lite middag och sedan får vi se vad som händer. Förmodligen beger vi oss in mot stan. Imorgon blir det första balträningen, yeey!

Hej så länge, nu ska det lagas lax!


Gårdagen

Igår skulle vi tjejer luncha på subban och sedan åka för att köpa tuggummi. M insisterade på att vi skulle åka en sväng eftersom att vi endå hade håltimme. I tannefors började det skaka och dunka i bilen. "Det är bara gruset" hävdas det. I självaverket var det megapunka! Efter en vända i verkstaden, 10 minuter tog det för den som undrar, kunde vi åka och köpa tuggummi och sedan tillbaka till skolan. Värd håltimme(Y)


Idag har varit en helt vanlig dag med träning och skola. Det låter hur tråkigt som helst men that´s the truth.


I'm back..

...for now at least..

Alldeles för länge sedan jag bloggade känner jag. men jag skyller som vanligt på bloggtorka och tidsbrist. Sen jag bloggade sist har det hänt en hel del i mitt liv. Bl.a jul med allt va det innebär, nyår och födelsedag i wien och en massa annat skoj. Orkar inte skriva ner en massa text som ingen orkar läsa utan låter bildena tala för sig själva!

 
Sliver                                                                             Sliver
 
Mammsi och jag:)                            Paketspel!

Vinsterna i paketspelet:)
 

Österrike med Cat!!








 




 


 





Och massor, massor mer!!!!


RSS 2.0