masssa

Onsdag: Ut med jobbet för god mat och goda drinkar. Var mycket trevligt. Efter det gick vi hem till amanda för att sova.

Torsdag: Stan med mamma. Hittade lite smått och gott. Bland annat min nya favvo, mitt nagellack! På kvällen blev det meddag på tu man hand med annapanna och sedan fest, utgång och efterfest. Lyckat förutom Chrille.

Fredag: Chilldag och sedan en sväng till Mallan som hade inflyttningsfest. Blev dock en kort och nykter kväll för mig.

Idag: Jobb på FF och nu ska det bli party med världens bästa amanda och anna!

Och som krydda på moset lite bilder ;)

onsdagsoutfit




Platsens toa, två mitt emot varandar:)


LATER!


...........

Känner mig så pigg och fräsch och såååå

Later on!

Another day with A

Lunch på stan och sedan en snabbrunda för att kolla igenom affärernas utbud. Har ju inte varit på stan på typ 1 månad så vi hade lite att ta igen. Hittade en del smaskiga prylar som kanske blir att inhandla när lönen kommer. Men dagens höjdpunkt var kaffestunden på taket i (vår?)solen. Otroligt fin dag och otroligt sätt att njuta av den.






Gick även och hämtatde ut mitt efterlängtade packet med hårprodukter:)

Nu ska jag ta en lång och varm dusch med mitt nya schampoo. Later on dude!


Heldag!

Vaknade hos amanda vid tolv och gjorde frukost. Efter det var det långpromenad som gällde men då singla(amandas hund) började halta fick vi gå hem istället. Ironiskt nog slutade hon halta när vi kom hem. Lataste hunden ever! Sådan hund sådan matte elr vad e det man brukar säga? Istället köpte vi godis och låg och degade i sängen. Det är precis vad man ska göra när det är sportlov tycker jag. Till kvällen blev det också träning. Inte riktigt vad min nacke behövde, har haft ont i den de senaste veckorna och nu blev det genast mkt värre.. Aja, det går väl över. 

Nu ska mamma ge mig lite massage på nacken och sedan väntas amanda droppa in för ännu en sleepover. Vi umgås så ju så lite oså;) Men jag gillart. För mycket av det goda kan va underbart va det någon som sa någon gång och det gillar jag. 
 

Off I go!


Sportlov

Idag var första dagen på sportlovet och det firades med en fika på stan med lillebror och sedan ett gympass. Detta ska bl i ett hurtigt lov känner jag. Mitt oplanerade lov blev plötsligt planerat. Ikväll blir det häng och sleep over med amanda, imorgon häng med amanda och träning. Sen fick jag med ens två riktigt bra erbjudanden på onsdag. Hemma fest elr ut och käka med jobbet? Hmm. Torsdag är än så länge oplanerad men sen på fredag smäller det. Då ska det kickas inflyttningsparty och sedan är det jobb och träning som gäller hela helgen. Värt lov(Y). Just nu sitter amanda och jag och försöker komma på nått skoj att göra ikväll. Vad gör man utan pengar i Linköping en måndagkväll? Aja, vi kommer nog på nått och även om vi inte gör det så har vi alltid roligt så det blir nog bra. Ses snart babe!


Ciao!


lights, cameras, action

Igår- Insnöad i Ullstämma utan bussar som gick in till stan så det blev melodifestivalen, popcorn och familjen. Va faktiskt mysigt, man behöver det ibland. Men nästa helg får vi nog ta igen detta elr vad säger ni tjejer?

Idag- Började dagen med balträning. Faktiskt ett bra sätt att starta dagen. Man kommer upp och rör lite på sig samtidigt som man träffar massa people. Efter detta blev det lunch och sedan svaller på EH med amanda. Känns som att det blir mkt du och jag detta lov, inte mig emot. På kvällen blev det också en cheerträning. Känns som att vi kommer framåt sakta men säkert. Nu ska jag sätta på en film och mysa med en kopp te i detta kalla vinterväder.


Hittade storebrors mössa i en låda som fick pryda mitt kalla huvud under dagen:)


oh my

Gårdagen bjöd på impulsutgång med en massa värda människor. Resultatet vart helt klart godkännt. En riktigt toppenkväll blev det på sliver. Kajsa och jag checkade in i mias lägenhet, mysi pys. Morgonen var som alltid mindre värd. Ingen frukost fanns det och kläderna va blöta. Hej å hå! En lektion i skolan, fika på EH och nu betygssnack på IV-valet. Håll tummarna för att det går vägen för mig nu!

Kvalitetstid <3

Idag har jag endast haft en lektion vilket va himla skönt. En anna skön grej är att Amanda kommit hem från spanien igen:) För att fira det och ta till vara på den tid man har så bjöd jag in girlsen på kvällsfika. Vart en toppen kväll om jag får säga det själv. Allt i från skitsnack till djupa diskusioner om livet och klimatförändringar. (Haha, vuxenpoäng på det sist nämnda) Tycker att det är så himla mysigt att umgås på vardagskvällar, detta är underskattat och borde göras oftare. Riktig kvalitetstid är vad det är:) Okej, nu räcker det med ordbajs om min dag och mina känslor för idag. Ska krypa ner och sova istället. Ses imorn! Vem vet, det kanske t.o.m. blir en dagens då;)


Bild från Ragnar dahlbergs i höstat!


DAGENS:

Plain and simle med döskallar och guldsmycken:)




Efter en skön sovmorgon ska jag nu bege mig till skolan. Kemilabb på naturkunskapen och sedan vidare mot ljunkan. Bara 3 lektioner kvar nu sen har jag aldrig mer IV. Ska bli underbart!


cravings

Har enorma cravings för vår. Är, som alla andra, sjukt trött på denna snö som aldrig tar slut. Det är nästan så att man längtar efter det där blaskiga mellanvädret. Då vet man iaf att vi går mot varmare tider. Är också himla sugen på att shoppa vårkläder. Än så länge så tillåter varken vädret eller plånboken denna shopping så jag får längta ett tag till. För övrigt en skön dag. Sovmorgon och endast ett matte prov i skolan. Dock sjukt svårt, mitt första IG väntar bakom hörnet(Y) Efter det åkte jag till Lovisa för att plugga marknadsföring. Prov imorn, great! Det blev mest skitsnack och fika vilket vi gör bäst my love:)



Nu ska jag catcha- up med mamsi som kom hem från jobbet nu:)  


long time no see

Har tyvärr blivit ett litet blogguppehåll. Jag och tjejerna har varit i Estland. Understryk att det var vårt projektarbete att åka dit till ett barnhem för att lämna kläder och leksaker. Det var alltså INTE semester! Estland är inte ett land jag kommer att besöka igen och jag komer heller aldrig att sätta min fot på en kryssning. Nu är vi hemma i trygga Sverige igen tack o lov för det.



Now it´s time for cheer and then home to study!


stress

Efter typ 3 timmars åkande och packande var det dags att handla matsäck och sedan hem och packa. Imorgon drar vi iväg med vårt projekt till Estland. Känns verkligen som att vi valde rätt vecka att åka(Y) Aja, nu är vi iaf snart på väg. Kommer bli himla kul och väldigt spännande!

Schema för helgen:
Swebuss till stockholm -taxi till hamnen -färja till Tallin - hyrbil till ryska gränsen där barnhemmet ligger- bil tillbaka till Tallin och sova där. Lördag åker vi hemåt igen och är förhoppningsvis hemma i linkan igen vid klockan 14 på söndag:)

Nu ska jag stressa vidare och packa lite mer. Det är tydligen -20 grader dit vi ska så det gäller att klä sig.


Miss the summer!


Bye bye for now!


RSS 2.0