Today

Dagen började med frukost hemma hos kajsa dit även amanda kom. Jättemysigt gummsi. Efter det skolan för en lektion och sedan lite ärenden och sist men inte minst en fika på EH i vårsolen:) Mer av det känner jag! Har även hunnit med ännu en cheerträning. Känns som att vi kommer va glödheta på SM. Nu sitter jag och kämpar med matten eftersom jag har prov imorn. Jag menar verkligen kämpar, känns som att jag spydde upp all mattekunskap jag hade när jag va sjuk. Sitter här som ett frågetecken..."Aja, löser sig" tänker jag. men just nu känns det jävligt tveksamt. Tror jag går och lägger mig istället. Natti natti!

Frukosten! smarr:)

L och A på EH

K:et lika glad som alltid<3


sådan matte...

...sådan hund!
Döskallescarf it is. Nu blir det promenad med lillan :)


SM nästa!

Nu efter 3 dagar, 80 mil(körda av mig,stolt!), cheer DM och en dag i huvudstaden är jag äntligen hemma. Det har varit en toppenhelg! Känns väl förtjänt efter en skitvecka. Tävlingen va extremt kul, en av dom bästa. Att också få medalj gjorde det hela ännu roligare och helt oväntat då vi gjorde en del missar och slarvfel. Nåväl, nu blir det SM i maj och då blir det annat!

Dålig som jag e kan jag inte lägga in klipp i bloggen ännu, så ni får hålla till godo med en länk. Kolla på den!
http://www.youtube.com/watch?v=vbfYqZYSBiE 

I stockholm köptes det studentskor, en klänning och mask till vår skiva:) Är inte alls lång tid kvar nu, kan knappt bärga mig:D Gaaah! Springer i kroppen och jag är typ helt pirrig för att inte ha träffat tjejerna. Vill typ berätta allt här i bloggen för jag har så mkt att berätta. Men jg sparar er det och får helt enkelt hålla mig tills imorn. Nu lite bilder och sen ska jag sova!
Ciao!


Kusinen och jag :)


Yeey!

Superglada elit laget som ska tävla SM IIIH!


top 3

jahopp, då va ytterligare ett cheer DM avklarat. I år va det nya klass, cheer senior avancerad, och det slutade med en bronsmedalj trots en del missar. Chockade och med glädjetårarna i ögonen ska vi nu kämpa fram till SM! Idag ska jag på något vänster köra in i stockholm med bilen full för att spendera lite shoppingtid där på vägen hem från kussarna. Är faktiskt stolt över hur mkt och hura bra jag har kört denna långhelg. Ska bli skönt att komma hem ikväll:) då blir det bilder:D

Fredag och det är dan före dan med stort D

Sitter just nu med massor att göra och massor halvgjorda grejer. Jag börjar lite i ena enden och fortsätter någon helt annan stans. Kan vara förklaringen till varför jag tar så lång tid på mornarna. Känner att jag inte kommer någon vart med packningen, kläderna eller matlagningen så istället går jag ut med hunden. Helt okej väder idag, skönt:) 

BRB so to speak 



 Jag och doggen


packlista

Dags att börja smygpacka lite inför morgondagen. Alltid lika ångestfullt att packa, tänk om man glömmer något:S Därför har jag nu gjort en packlista. Back in the days fick man handskrivna i olika färger med klistermärken på som Mickis så entusiastiskt hade gjort. Men vad hände i år liksom? Anyway så fick vi dom nya tröjorna idag. Yeey! De va underbart sköna och jättefina. Nu ska jag återgå till mitt packande och krypa ner i en nybäddad säng för att få min skönhetssömn. Har ju sovit så lite den här veckan o sååååå!
Saknar mina fina vänner superduperjättemycket! Vi får ta ett rejält "catch-up" på måndag AKA jag ska prata av mig lite trots att jag vet att ni endast ger mig delad uppmärksamhet. Kompensation för en hel veckas prat, det ni tjejer;) pussi puss på er! 


våfflorvåfflorvåfflorvåfflor

Detta eviga tjat om våfflor, vad e grejen egentligen? Men det är klart, har kanelbullen och denim en egen dag så varför inte våfflorna. En bra grej är ju att man inte kan glömma bort lilla mormor som fyller år på våffeldagen. Måste bara komma ihåg att ringa och gratta också. Nu ska jag en sväng förbi apoteket och sedan en snabbis på träningen. Wish me luck!!


..."snäll yoghurt "

Nu tjatar de på mig en efter en. "Bli frisk!" Vänner, laget och mamma. Och jag svarar som jag gjort hela tiden. "Jag jobbar på det" Haha, fick precis höra att de andra i laget lever på vitpepper / oreganote (narri du e för cutie) för att slippa denna skit. Tror nog jag har det lite bättre med min "snälla yoghurt" som min snälla pappa har köpt. En viss Louise har fått mig på extremt shopping humör också. Thanks alot, precis vad jag har råd med. Nu har tydligen HM kommit ut med en massa fina kläder som också sponsrar arbete mot HIV. Känner att det kan bli en hel del från den kollektionen. B.la. ett läckert halsband. Passande nog kom det ju en bonuscheck från HM idag. Jippi! Dagens höjdpunkt heltklart!


still in bed

Min dag har i stora drag sätt ut precis som gårdagen, en heldag i sängen men utan spya. Framsteg, vihu! har inte riktigt ätit sedan i söndags och är skithungrig by now men vågar inte äta. Men jag säger som anna "Man blir ju smal iaf" haha, älskar dig vännen du får en alltid på bra humör:) Har under dagen insett att kanal 5 heltklart är den bästa kanalen. Om du bara får ha en kanal så välj den (Y) som att man endast skulle få välja en kanal år 2010?
 Så, efter att ha bloggat om spyor och tv kan jag konstatera att jag minst sagt är socialtundernärd efter att ha varit hemma i 2 dagar. Help me!

Vill träna med laget, gå i skolan och umgås med mina fina underbara vänner!


alltid..

Förstår inte riktigt vad det är med min kropp och DM. Alltid ska jag bli sjuk. 2 år i rad innan och nu igen. Som tur är e det några dagar kvar så jag hinner piggna till. Men ett år missade jag tävlingen och den andra gången tävlade jag med 40 graders feber och körtelfeber. Tur va väl det då det resulterade i både en guldpokal och den berömda "over all" pokalen. Det var alltså på den tiden då det lag med högst poäng vann. Nu vinner istället "mest minnesvärda". Anyway, sjuk igår och kureringsdag idag.  Detta betyder ännu en dag av rastlöshet..


Tjejerna vid vår GLAM limmo i Estland ;)


illa illa

Nu är det nästan en vecka sen jag uppdaterade er små läsare om mitt fantastiska liv. Förutom vädret och skolan har det inte varit så mkt skoj att skriva om though. Har varit en hel del träning sista tiden känns det som. I fredags var det invigning av dräckterna och träning i T1. Måste erkänna att de nya dräckterna är grymt snygga, så de passar oss tjejer;) DM på lördag och nerverna börjar redan göra sig påminnda. Men det kommer nog att gå bra. Jag tror på oss:D

Igår va det Twilight/tacokväll hemma hos Micki. Så efter jobbet åkte vi och hämtade filmen och sedan blev det revansch för mig på Wii. Vet tyvärr inte om det  blev så mkt till revanch men men. Kul va det anyway. Catta och Lollo droppade in och efter hockeyn kom också Kajsa och Amanda för att njuta av filmen. Underskattade hemmakvällar, mer av det säger jag! Nu blir det balträning och sedan ännu mera cheer!



Bilderna knyckte jag från Micki, uupps!


Sunny monday

Ännu en fin vårdag i Linköping. Dagens vårtecken är att EH har ställt ut sina utemöbler. Underbart! För att njuta riktigt mycket gick vi en hel hög med brudar från katte och fikade. Det diskuterades allt från studentskivor till annat skitsnack och glada minnen. Hur mysigt som helst var det iaf och är något som absolut kommer bli en ny vana. Idag kom också storebror hem från Mora. Trevligt, trevligt. Imorgon blir det stan och luncha med honom och mammsen:)

Look of the day

 

 


Saturday night life

Ingen dagens men väl en massa egobilder


Nu dags att sova!


bad blogg

Har återigen kommit på mig själv med att vara dålig på att blogga. trots det så envisas jag med att göra små "catch-up inlägg". Why? Anyway så är det precis det som följer. Fredags var jordens längsta och tråkigaste uf-mässa what so ever. Vi hade ju så fin monter o sååå med. Väldigt stolt, ohja. Dagens höjdpunkt var när Amanda och jag handlade kaffe på 7eleven och upptäckte de fina VIP-muggarna. som ni förstår en mkt givande dag(Y)

lördag var det melodifestival och hela faderullan med cat och micki. Senare mötte jag upp mina A för mer vin och skitsnack. Tyckte i stunden att det var en bra ide att åka till adam på efterfest. No affence, det var superkul att komma dit och träffa alla men såhär i efterhand finns det nog inga bra efterfester. Kan bara minnas EN som jag idag kan säga var lyckad och nog aldrig kmr glömma. aja, hemma vid 4 och sedan upp för baltränign igen. Ibland undrar man varför man går upp varje söndag och om det verkligen e värt det?

Ikväll var det åter igen the single ladies som spenderade lite kvalletid tillsammans. Bio blev det denna gång. Remember me med robert pattinson, självklart en tjejfilm. men absolut en bra film. Sorlig och fin film, tårarna försökte tränga sig fram ett par gånger men stark som jag e lyckades jag kämpa mot.

 



Medelmåtta

Jag är helt normal. Gjorde telenors mobiltest (nej jag hade inget bättre för mig) och var tydligen en tråkig medelmänniska. Nu ska jag krypa ner bland mina täcken och kuddar och läsa. Imorn blir det upp tidigt för att bege sig till UF-mässan. Kom igen nu tjejer, slutspurten för vårat projekt!


vi lever livet bäst på katedral

En riktigt skön dag i solen! Vi hade packat med oss engångsgrill, korv och massa gott. Men till allas stora besvikelse ville grillen helt enkelt inte ta fyr så vi fick steka korvarna i stekpanna istället. Efter sollapningen var det dags att fixa med grejer till mässan och sedan hem och plugga. En väldigt lång och uppskattad studiedag!


 




 
Känner på mig att många av mina dagar kommer att se ut ungefär såhär denna vår. Underbart! Tror faktiskt att vi fick lite färg också. Elr vad säger ni tjejer?  


studiedag

Började dagen med ett tandläkar besök. Har aldrig riktigt brytt mig om det innan men nu fullständigt hatar jag att gå till tandläkaren. Äckliga instrument som det petas och skrapas med på tänderna, andras fingrar i munnen och den vidriga stolen som känns som att man hänger upp och ner i. Dålig kombination och ingen bra start på dagen. Men det bryr jag mig inte om nu för snart blir det tjejmys ute i fjälla. Väntar på Amanda som är lika seg som alltid. Hon är en aningens optimistisk när det gäller tid och siffror.


Hej så länge!


HURTIGT!

Idag har varit en nyttodag. Fixat med praktiska grejer, suttit kvar i skolan för att jobba och sedan fika med umgänget. På kvällskvisten blev det solning och gym för mig, K:et och amanda. Måste säga att vi körde på ordentligt. Tomt gym + 3 träningssugna tjejer = fullfart på löpbandet, grymt hög musik, sporttoppar, skitsnack och bastu! Vad säger vi tjejer? Samma tid samma plats?


Blackberryn i högsta hugg som alltid;)



Ska försöka mig på ett litet städryck nu och sedan dra mig mot sängen.
Imorn blir det friluftsdag ute i fjälla med flixxen :)


nichts besonders

Så otroligt rastlös...Har kollat alla bloggar 3 gånger om för att vara helt säker på att jag inte missat en uppdatering, kollat fejjat och twitter och jag vet vad precis alla gör just nu. Borde nog sova men jag orkar inte gå och tvätta bort smink och borsta tänderna så jag ligger kvar i sängen med datorn i knät ett tag till. Gick iaf en kvällspromme förut. Började i min ensamhet men slutade med långa telefonsamtal, sällskap av två bekanta ansikten och en paus hemma hos Lovvan för senaste nytt. Underskattat att gå promenader ensam kan jag lova. Man filosoferar så bra då och sen vet man aldrig vart man hamnar. Gillart!

Imorn börjar mitt nya liv (för femtegången detta år) ! Nu ska jag äta nyttigt och träna mer och gå fler promenader med hunden. Man ska tydligen bli piggare av det och vem behöver inte komma lite i form till beach 10 liksom? We will see about that!

Nej, nu är det dags att röra på sig. Tandborsten nästa och sedan twilight. Det var alldeles för länge sedan! Filmen eller boken? Borde läsa med tanke på att jag ska redovisa en bok på svenskan nästa torsdag. Bra planering där J. Enough with the bull!

Natti natti!


Vintage mint

Har sjukt tråkigt. Önskar nästan att man hade lite läxor att göra. Men bara nästan. Hade tänkt att hyra New moon och njuta lite av livet men den släpps inte förens 30 mars i hyrbutiken så får väl vänta. Va tydligen dålig kvalle om man ladda ner den med(inte för att jag ens vet hur man gör det tekniskt som jag är). Istället ska jag ta mig en promenad i mörkret och senare blir det att fixa loggan och annat med Kajsa till mässan på fredag.


 




1-3. Amanda, Kajsa och jag på väg till IKEA för att handla till mässan
4-5. Mitt nya favvonagellack, Vintage mint nr 619 från Isadora.(ring från HM)
6. Vårfika på taket!
7. Amanda som vanligt i telefonen
8. K:et och jag (Haha, blåser ju inte eller sååååå!)


Speak up

Började med att jag var lite hes i fredags kväll, som btw spenderades med mina 4:D på bio. Alice i underlandet blev det. Himla mysig film att se, absolut värd! Anyway, lördagmorgon var det dags att gå upp och jobba. Till min stora förvåning hade jag ingen röst då. Första gången det händer mig så ska väl inte klaga men det var väldigt olägligt och frustrerande. Fick stå och viska och väsa bakom disken men klarade av den tuffa arbetsdagen till slut. På kvällen var det dags att fira Sofia som fyllt 19 bast! Ännu en mysig tjejkväll denna helg som också blev nykter för mig som går på pencillin.

Idag bjöds det på balträning klockan 9 och efter det fika med Mandy på Fräcka. Smygreklam men "greken" är ett underbart sätt att starta dagen! Vi passa de också på att smida planer för våran s**********! Kluris;)

Nu ska jag snart dra mig på träning. Kommer göra susen för min förkylning(Y)



Som vanligt brist på bilder. Får bättra mig även på den fronten.
1. Djungelfesten
2. Juluppvisning 2008


uptown girl

Våren har nu officiellt kommit till skåne och börjar sakta men säkert att närma sig östergötland. Detta tänder ett ljus i mörkret då det känns som att det aldrig kommer att bli torrt på gatorna. En förkyld dag och kväll som kommer att pryda min morgondag och kanske till o med helg. fan. Men det hindrade inte mig och Wille på balträningen idag. Vi va on fire! Imorgon blir det tjejfrukost på EH med Amandy och kanske anna. Ska bli sååå mysigt:D
Sleep tight, I know I will!



83 dagar kvar till kreta, gaah!


Tjoho!

Idag har jag haft håltimme i 5 timmar. Värt att gå i skolan, har haft ungefär 3 lektioner på tre dagar. För att ta till vara på det fina vårvädret gick K:et och jag för att ta en fika utomhus(!) Tjejen trodde vi skojjade när vi skulle gå ut och påstod att vi var första i linkan med att sitta ute. Lite överreaktion där då det visade sig vara jättevarmt och super skönt:) Efter skolan fick jag även med mig en hel drös tjejer hem till mig för en fika aka frossning. Riktigt kvalitetstid med både skitsnack och topmodel.



Fick även våra studentmössor idag. Alla var självklart superglada. Men till mångas stora besvikelse var massa mössor pissgula. Såg ut som att någon redan hade tagit studenten i den en gång, smutsig och gammal. Hoppas dom nya blir bättre.

Bye!


Girltalk

Som sagt, kan man inte ses får man lösa det. K:et och jag hann med en kort promme i det kalla och blöta Ullet. Men sedan blev det masskonversation med alla flickorna in på småtimmarna. Väldigt underskattat att ha samma konversation. Denna funktion är något som kmr användas flitigt.Vi är ju så smöriga med som blir så emotional varje gång. Lover U guys<3





Längtar tills fredag!!!!!

P.S. känner att halsont och förkylning kommer smygande. Kanske borde gå och köpa herr nezeril och strepsil? Äter ju så lite tabletter nu o så. Pencillin och grejer. Det är du och jag lovvan!

Natti!


Enough!

Nu räcker det med snö. Först tog det mig 20 minuter att ta mig till tandläkaren. När jag kom dit hade mitt smink flyttat tre våningar ner och alla kläder va dyngsura...(btw hatar ordet"dyngsur") Efter skolan var det fika med alla tjejerna!! Iiihh, alldeles för längesen bäbisar! Men sen hindrade vädret oss från att komma hem och nu också från att komma in till stan igen. Ikväll var ju tanken att vi skulle fortsätta umgås eftersom det inte var så mycket plugg som stod emellan oss. Men "vad e väl en kväll i stan om inte alldeles, alldeles underbar"

Nu blir det tvmys med mamma och hunden, värt!


Dagen till ära blev det supersidbena, här händer det grejer!


RSS 2.0