as allways

Dagen spenderas som vanligt med flickorna. Idag började vi dagen på Wayne's med en brunch. Det gillades verkligen! Nu sitter jag och väntar på sjukan och sedan blir det att möta upp A för eventuellt jobb. Fräcka fröken ska äntligen öppna i linkan. Skulle egentligen fika med min favorit J men vi tar det senare, förlåt. Ikväll får vi se om det kanske till och med blir lite gym:)

Today

Började dagen med en låååång promenad med A och lillA plus hundar i vallaskogen. Blev en hel cirkus på Ragnar Dahlbergs café i g:a linköping när det var dags för fika. Blev precis som förra gången en trevlig promenad och en härlig start på dagen.


Kvällens aktivitet blev kvalitetstid ute i Fjälla. Tanken var bastu och sedan film men slutade med chips, cola och TP. Oväntat nog så var det jag som tog hem segern och lillA som blev förloraren. Väldigt underskattat med sällskapsspel. Kan faktiskt bli en rikitg stämningshöjare. Hihi. Imorgon blir det brunch med tjejerna. Någon som vet något bra stället?
Puss och natti!


just nu ..

A har just avslutat sitt klipp och klistrande med sin present, en jättegullig mammabok, och har nu övergått till att platta sitt hår inför hockeymatchen. Håller med dej babe, klart man ska va snygg då ;) Tidigare idag har vi lagat sparrissoppa och ätit lunch. Allmänt mysig catch-up dag:) Även lillA var med men vart tvungen att åka hem. Too bad.
Ikväll får vi se vad som väntar!


Snyggisar


Hemma

God morgon!
Nu är jag hemma igen efter en minst sagt händelserik helg. Blev ytterliggare ett besök på akuten denna vecka. Den här gången i Uppsala med en skada fot, som tur va var det inte min. Men jag tog väl hand om MB och hittade en rullstol att köra runt henne i på sjukan. Krya på dig nu gumman! Annars en kul helg med väldigt mycket cheerleading. Coaches all the way from California. Nice!
Bilder kommer.

Känner att träningsvärken börjar komma krypandes så det ska bli himla skönt med lov. Nu ska jag åka och ta bort mina stygn och sedan väntar en dag med en av favoriterna <3


I´m off to cheer-camp

Sitter här och funderar över om jag glömt något trots min stora packning. Hoppas inte, plånbok och mobil är med och då brukar man klara sig:)

 

Rigtigt härlig blåtira till vänster, ovärt!

Men nu måste jag kila. Ses på söndag:)


20:59

Sitter och tänker på hur min lilla vän har det på väg till Tokyo. Hoppas det är bra där och att hon kommer hem med massa spännande historier. Kom också att tänka på våra grymma outfits på maskeraden i våras. Batgirl och Supergirl!


Nu ska jag och mammsen ut på en promme med hunden:) Kommer sakna henne nu när vi inte ses förens på söndagkväll eller på måndag. Puss på min mamma, hon är bäst<3


Right now..

Börjar fundera på hur lång tid det kommer ta tills jag ser ut som mig själv igen. Min bror tror aldrig. Jag hoppas att lovet ska räcka att kurera på. Men vi får se helt enkelt...
Nu tillbaka till packningen. Imorn bär det av till Uppsala på Cheer-camp. Detta har varit det enda jag tänkt på i flera veckor, men nu är jag inte alls lika taggad längre. Kommer inte kunna va med så mkt som jag vill...


Home

Ännu en dag innanför väggarna på järnåldersgatan. Missar ett studiebesök i nkpg och en mattelektion, men kan inte hjälpas. Kan glädjas åt att jag kan se idag iaf, vilket jag knappt kunde igår. Yeey, progress! Tyvärr så ser det lika illa ut som igår. Mörktlila och svullet:/ För att kurera ska jag nu lägga mig i min stora säng och läsa GLAMOUR och käka bilar. Mums!


mysmongon

Mina mysmongon till vänner kom med en tidning och en påse bilar till mig idag. Hur gulliga som helst! Jag menar vem blir inte glad av det när man ska ligga hemma en hel dag? Iof räcker det med att de kommer och visar sina söta ansikten för att jag ska bli glad, men en liten present är ju att krydda med;) Tack babes<3

Det var det sista vi fick se av vår fina lilla K, då hon överger oss för en 2-veckors tripp till Japan. Kommer att vara två långa veckor utan min lilla granne och älskade vän... Trotts att vi kommer sakna dig hypermycket önskar jag dig och familjen en väldigt trevlig resa:)


sjätte sinne?

Som jag redan hade bestämt mig för innan blev det ingen skola idag. Trodde inte att mitt öga kunde svullna mer än det hade igår då det var stort som en köttbulle. Lord, va fel jag hade! Idag har jag en hockeypuck i fejjat. Blått från ögonbrynet och ner på kinden. Blir en dag hemma med hunden. Vi har ganska trevligt måste jag erkänna. Vi har ätit frukost tsm framför Nyhetsmorgon, varit ute och gått och snart ska det lagas lunch. Kanske var det bara min smäll i huvudet, men det känns nästan som att hundar känner på sig att man har ont.

Catch you later!


A black eye

Just hemkommen från ytterligaren en one of a kind kväll. Hann vara med på träningen i ungefär 45 min när det blev dags för ett besök på akuten. Lilla M fick ta bilen och köra mig och ispåsen till sjukan. Avdelning 27 va det ja. Grymt svårt att hitta på ett sjukhus kom vi på. Vad är grejen med att allt ser likadant ut egentligen? Efter ungefär en timme fick vi åka där ifrån med tvåstygn och en härligt svullen blåtira. Tack igen vännen för att du följde med. Och tack alla gullig som bryr sig så mycket, love you my friends<3


Geschwollen?


skrivkramp!

Efter att ha skrivit mitt genom tidernas sämsta prov åkte jag hem för att plugga. Känner mig därför förtjänt av en paus med Gossip Girl och sedan träning:)

När plugget dragit sig tillbaka ska även jag komma tillbaka till bloggande. Ledsen för att jag knappt skriver och när jag väl skriver, skriver jag endast om plugg. But that´s me right now. 



KOS 09
Saknar sommaren och tycker att tiden går alldeles för fort just nu. Härom dagen var det den 4:e oktober och idag är det den 20:e!


F is for failed

Sidan 30 av 66 och nu har den andra clementinen skalats och Thåström börjar spelas på Spotify.
Not good! Sitter också och beklagar mig för A på msn hur dåligt jag kan matten och att jag aldrig kommer att hinna med naturkunskapen. Trots att jag nu sagt ungefär 100 gånger att jag inte fattar någonting har jag inte tagit tag i det. Istället gör jag allt annat men ändå ingenting...

Catch up

Fredagen: Hämtade upp LM och åkte till Park hotell för att ha filmkväll med laget och skvallra om allt vad livet har att ge. Alltid lika mysigt!

Lördagen: Plikten kallade och jag började jobba klockan 10:00. En späckad dag med många paketinslagningar. Efter jobbet åkte jag direkt hem för att fixa mig inför den omtalade "Pilot festen". För att sammanfatta var det, 43 killar, nästan mest män egentligen, 43 tjejer, god mat och gratis bar. Kan bara sluta på ett sätt. Jag och A drog oss in mot stan in på småtimmarna och fortsatte vår redan lyckade kväll på Platå. Även lillA dök upp där. Puss på henne för det! Roligaste kvällen på väldigt länge. Tusen tack alla piloter för en trevlig kväll och tack mina A för en alltid lika härlig partykväll! Blev tyvärr inte en enda bild då det var förbjudet och kameran lämnades hemma.

Söndagen: Inte alltid lika värd dag men denna var extrem då även andra kvinnliga faktorer gjorde sitt. Blev tyvärr ingen träning för min del eftersom jag knappt kunde stå upp. Men hoppas att alla kan komma imorn och sen blir det stenhårt på cheer-camp!! Längtarlängtar!

Idag: Började dagen med ett läkarbesök. Visade sig att jag har hyper mobila någonting någonting leder. Är tydligen överrörlig i vissa leder där man inte ska va det. Kan trycka mina fingrar ganska lång bakåt och vrida min armbåge på ett osmakligt sätt. Jag tyckte det var jättecoolt (trodde jag hade något jag var bra på du L, och bara så att du vet så tycker jag med att du är en jättebra vän<3 ) men det är det tydligen inte. Kommer bli sjukgymnastik på det... Som alla andra dagar har jag också gått i skolan och nu pluggar jag för fullt. Matte C prov väntar imorgon och Naturkunskap på onsdag. Som sagt, "..vi lever livet bäst på Katedral " Skratta bäst som skrattar sist säger jag nu. 

Så nu vet ni exakt vad jag gjort under helgen eftersom ni säkert undrade. 

Nu straight to the world of mathematic!




 Wish me luck, I´ll need it!


In pictures

På lunchen blev det fika med my love!



Efter IV valet (som för min del va inställt) blev det att göra stan och även gå till Lush(en av våra sponsorer,yeey)



Väl hemma lagade jag mat till två bröder och en pappa. Kyckling, bulgur och sås. Fick ett starkt godkännt:)
Ser kanske inte lika gott ut som det var, men det blir så när man fotar mat.

Nu blir det att åka och hämta LM och sedan vidare mot Park Hotell för en mysig kväll med massa cheerfilmer :D


My day

Skjuts av K både till och hem från skolan. Underbart skönt, snacka om vardagslyx! Men jag bakade kladdkaka och bjöd in henne på kladdkaka och mjölk som tack. När jag kom hem såg jag att jag hade ett paket att hämta på posten. Jättespännande tänkte jag eftersom jag inte hade beställt nått. Visade sig vara ett sponsor paket från Skanska. Väskor, block, pennor m.m. Det tackar och bockar vi för!

Som vanligt består mina torsdagar också utav cheerleading. Nöta, nöta är det som gäller nu när programmet börjar ta form. Taggad till tusen inför cheer-camp om en vecka. Efter träningen gick jag kvällspromme med min älskade vän K. Tänkt att vi alltid har något att prata om. Samtalsämnena tar verkligen aldrig slut och vi pratar, trots att vi redan sagt hej då och står vid respektive dörr, in i det sista. Finns alltid något man bara måste tillägga. Det gäller ju bara att skrika lite högre ;) hihi, gillar oss!

 


Doggystyle

 

Eddie boy                                      Singla


out for a walk

Mys brunch med A på EH på lunchen och en för övrigt glad skoldag. Efter skolan blev det långpromenad med A och lillA men också hundarna singla och eddie. Jättemysigt i vallaskogen och som finish blev det varm choklad och kolakaka i gamla linköping. Värt! Tog en massa hundbilder som kommer upp senare. Nu blir det "Vänner" och sedan matte C.
 


skrammel

Mycket fina smycken på cocoo.se. Skulle kunna investera i en hel del men måste hålla i pengarna nu. A och jag satt och pratad om en resa i vinter. Låter sjukt lockande så vi får se hur det blir/vart det blir.
Kanske det blir bara ett litet armband eller två?


Fettisch!

Ligger med datorn i knät, chillar Christine och njuter av att jag inte har så mycket plugg denna vecka. Endast en svenska analys som ska skrivas baserad på boken Fettpärlan. Måste bara få tummen ur och läsa boken..Hur tråkigt som helst med böcker man egentligen inte vill läsa. Aja, kommer endå inte få nått topp betyg i svenska:P Men jag är hur glad som helst att jag fick MVG på provet i internationell ekonomi, Yeey! Jag har också lagat wok till mig och mina knäckebröder. Älskar wok det är så himla gott! Kommer aldrig att tröttna på det. Tog inte bild på det though för bilder på mat är typ det äckligaste som finns. Allt ser mycket äckligare på bild än IRL.

Later on ska jag hämta mammsen från jobbet och lillebror inne i stan.
Nu blir det mer TV och sedan läsa Fettpärlan!


Another Sunday

K och jag har just klarat av dagens godagärning, nämligen insamling av kläder till vårat UF-företag. Känns som vi är på god väg tjejer! Sitter och kollar lite på bilderna från igår, blev inte så många men kul var det iaf. Tusen tack anna för en väldigt trevlig middag:)

Nu blir det att svida om och ta sig till träningen:)
Ciao!


Pick-up line

Efter en heldag med mammsen på ikano och stan väntar middag hemma hos Anna. Ska bli himla mys. efter det väntar utgång men jag får se om jag hänkar elr call it the day.

Kvällens outfit är rockig t-shirt lånad från lillebror, lackisar och röda läppar!
 

So long!


Finally friday!

Efter en väldigt skön projekt vecka är det äntligen helg. Dagen började klockan tio hemma hos K. Världens gulligaste som hade lagat biffar och kantarellsås. Mums! Fick väl inte allt för mycket gjort men men. Man kan inte få allt. Efter lunch blev det en sväng med A+A till ikano och sedan vidare på IV-val och världens mest ovärda lektion. Till kvällen nalkas det fika med vänner och bekanta. Mysigt, det hoppas vi på!

Dagens inspiration:


Fjärde dagen, torsdag

Möte med handledaren klockan 11 och sedan en lunch med tjejerna. Himla mys på Waynes. Får bli fler gånger. Kort svänga på stan och sedan bussen hem med K. I brist på plugg la jag mig och läste ut Så länge vi båda andas. Det är sååå mycket den bästa bok jag läst. Tror också att jag sa det till alla jag känner. Iaf så tycker jag att det är en bok / serie som alla borde läsa! Ett måste helt enkelt!

"Straight to the top lightnings gonna rock!"
Sedan var det träning mellan 18 och 20. Gick helt okej tycker jag. Lite segt att alla inte var där men men, that´s life. Ska bli skönt med lite helg, även om jag det har kännts som fredag hela veckan. Nu ska jag skicka iväg dagens sista mail och sedan hitta nått bra att se på tv. Nån som vet nått bra?


Julavslutningen 2008


"Lean back"

Har varit och handlat och sedan lagat mat åt familjen. Pastagratäng blev det ikväll. Känner att jag börjar komma in i matlagandet mer och mer nu:) Det känns som att man bör kunna sånt vid det här laget. Efter maten blev det fika hos lilla farmor. Hon blir alltid lika glad för sällskap då jag har världens hurtigaste 83-åring till farfar som alltid är ute och tränar. Hoppas jag har fått lite av det i mina gener när jag blir pensionär. haha, drömma går ju. 


Imorgon blir det möte med handledaren och sedan lunch på Waynes eller något annat mysigt ställe med tjejerna.


 
Håller på att lära mig ett bildprogram för roligare bilder

Natti natti<3


Day 3

Efter att ha sovit i typ 11 timmar vaknade jag fortfarande trött. Antar att man får passa på medans man kan sova. Iaf så ställde jag mig i duschen för att vakna och när mina fingrar såg ut som russin insåg jag att det kanske var dags att gå ut. Insåg att jag stått i duschen i ca 50 minuter. Opps! Anyway, på med kläderna och vidare till L för dagens arbete och lunch. Gick nog rätt bra tror jag. Håll tummarna nu tjejer! Efter arbete och skitsnack bled det dags för film. Björn Gustavsson- Ett livsverk. "Fyra av fem toast" 

Nu ska jag skicka iväg ytterligare några mail och sedan krypa ner och läsa.

Annars en allmänt fin höstdag:)
  


pics from last year


Andra dagen

Idag var det min tur att stå för mat och hushåll till tjejerna och vårat arbete. Pastasallad med kyckling, bröd och sås blev det. Tror att det fick godkännt av juryn. Det hanns med en hel del må jag säga. Kul att det kommer frammåt. Jag skulle absolut vilja ha en till projektvecka!

Nu blir det träning och sedan vet man aldrig vad som väntar;)


En bråkdel av allt kul från sommaren! Vill ha mer av sommaren 2009<3


First day

Första dagen på projektveckan. Började dagen med IV på ALG som det så fint kallas. Sedan var det lunch och snack hemma hos A. Efter vår lillaföretagslunch begav vi oss ner på stan för att göra en marknadsundersökning. Fick väldigt bra respons och även vår första sponsor, Lush. De vill ge oss tvålar och annats väldoftande att ta med till Estland. Det tackar vi för :)
Efter kick-off och möte begav K och jag oss av till gymmet. Hard work!
Förutom träning, möten och skola har jag också lagat mat. Lax med couscous och sallad, MUMS! En promme med hunden och O och dela ut lappar blev det med, tack för sällskapet.
En väldigt bra dag om jag får säga det själv. Ännu bättre ska den snart bli då jag ska mysa ner mig under en filt och se på Twilight. Eller om man skulle ta och läsa den fjärde boken istället? Hmm, tuff one..


Thumbs up for yesterday

Förfest med 11 tjejer och 2 killar hemma hos A = succe!
Började med vi 5 som hade middag, väldigt gott. Sedan droppade tvärsbrudarna med många fler in lagom till efterrätten. Klockan sprang iväg och efter många skratt och mycket vin blev det dags att dra sig ner mot ågatan och platå. Måste säga att jag gillade musiken där igår, lagom mycket house. Träffade också en massa folk jag inte sett på länge. Kul. dans tills det stängde och sedan taxi hem med Sasha, my man :)


 
 
 
Kvällens outfit (fast att den inte syns på nån bild) var en one shoulder klänning, nylonisar och kilklacks-pumps. Himla kul slump att alla tjejerna hade svarta klänningar:)
Nu ska mammsen och jag storstäda och senare blir det cheerträning.

Later!


Dagens...

Dagens outfit:Lackisar och kofta
Dagenslunch: Subway
Dagens skratt: A på naturkunskapen
Dagens lektion: Naturkunskapen
Dagens sämsta: den kalla morgonen
Dagens bästa: Morgonfikan hos A
Dagens humör: På topp
Dagens tv: Nikki
Dagens låt: Run this town
Dagens inköp: Topp från Monki och ringar från HM


Ikväll ser det ut att bli middag med familjen Hjorth och sedan Baksmällan med tjejerna. ME LIKE!


the office

Sjukt kall dag och jag får ett sms när jag sitter på bussen på resecentrum om att komma till A där kaffe och kaka väntar. Lättflirtad som jag är hoppade jag på nästa bussen tillbaka till trädgårdstorget. Det blev alltså kontor och företagsfika hos A iställer för de två första lektionerna. Himla mys.

Sen blir det naturkunskap och IV.

 


Studiedag

Hej bloggen!
Igår va vi hos MK och åt kvällemat som vi börjat göra på onsdagarna. Men i går va det kikkobar och wasabi som fick stå för maten. SMARR! Nytt för igår va också lite vin till maten. Efter middagen begav vi oss in mot stan där vi mötte upp en massa partglada människor. Först blev det (oväntat nog) Ågatan och sedan Platens. C bjöd in på efterfest och jag och min partner in crime gick självklart dit. Hemma igen vid halv sju och vaknade för typ en timme sen. Halva studiedagen har gått och jag har inte gjort nått vettigt. Så nu ska jag joba mig igenom marknadsföringen och sedan sätta på en film. Blir nog Twilight, den var på tok för länge sen! Senare blir det cheer-träning. Today´s DO day! Efter träningen ska jag rulla ner till mormor o morfar för att träffa kusinen och hans hustru:)



   
Over and out!


RSS 2.0