TGIF

Skönt med sovmorgon, men tyvärr sov inte alla mina vänner och jag vaknade av sms från diverse. Nu ska jag in till stan för att leta efter undekjol till balen, börjar bli panik då de va slut igår...sen hem och fixa till kvällen:)

hello hello baby..

En lång men väldigt mysig dag. Fick gå lite tidigare från skolan för att följa med som "mamma" åt en viss liten vän som skulle på läkarbesök. Men efter att ha väntat i väntrummet i 35 minuter och haft en undersökning på 1 minut så visade det sig att hon va frisk som en nötkärna. Skönt att höra, jobbigt att vänta. Dagen har även innehållit en hel del studentsnack och planering. Ser ut som att allt är löst med flak och grejer:) Idag var det också träning som gällde. Gick helt okej:)

Nu har jag så mycket energi att jag inte vet vad jag ska hitta på. Vill ju utnyttja att man e ledig imorn. Då jag gick förbi Storans otroligt mysiga uteservering förut började tarmen att skrika efter lite vitt med vännerna. Men vi får vänta tills imorn med att dricka vin. Idag vart det träning för flera av oss och imorn bär det av till Anna S för att grilla och fira valborg. Känns som att det kommer bli en toppen kväll.

Nu ska jag hoppa in i duschen och lägga hårinpackning för att sedan njuta av en film. Smarr!


Valborg 2009 var det..

skål!..

..bara ben..


..god mat..



..och såklart underbara vänner!


sneak peak!


Dom är här!!


hoppas de passar...

To be continued..


fritid!

Idag firade jag och Amanda att det var slut på pluggandet för den här veckan, så vi gick och köpte pensionärsfika på Linds. Det blev dammsugare, beskvier och en del annat. Efter kaffet gick vi upp och latade oss på taket. Med mobilen i händerna blev det inte mkt till konversation det lät så här:
A: Gud va skönt det är!
J: Ja, verkligen.
A: Vad sa jag just?
J: Att det var skönt.
A: Okej, glömmde bort.

Love her!

Sedan kom även Lovisa upp och då blev det mer prat(som vanligt). Var så skönt att man inte ville gå där ifrån men allting har sitt slut. Jag vart tvungen att åka för snart är det dags för träning. Fotografering till hemsidan vankas. Känner mig solbränd, fräsch och taggad för att va med och representera laget, NOT!


SOOOFT!


Bästis

Hej där underbettet


Hej så länge!


måndag

En toppen start på vecka 16. Fint väder, kort skoldag och fika med flickorna:) Efter det hem och plugga men belönade mig också med att klicka hem ett par godingar från nelly.se Vad det blev får ni se längre fram;) Jag längtar redan!!! GAAHH! Nu är det roast på Berns och sedan krypa ner i min älskade säng för att vakna upp till morgondagen. Längtar inte lika mycket efter den då det vankas matteprov och min hals känns som kardborre. Kan bara föreställa mig hur den kmr kännas imorn. Men innan detta en liten snabb DAGENS. (vet inte rikitgt vad jag gör för pose tough, ser lite kissnödig ut)



Kavaj och byxor- HM
Sjal- Zara
Tischa- Tiger
Väska- Longchamp


hellu darlings

Har just grävt mig upp från en vecka med massa plugg. Ikväll är sista kvällen. Egentligen var tanken att alla girlsen skulle ses och frossa godis, glutta film och snacka skit. It´s the best! Men utan bil och för mkt plugg blev det icke så. Lazzzyy.. Har efter rättegångs besök(en skoluppgift) har jag kommit fram till att jag har det så jävla bra:) Skönt ibland att kunna inse det. Annars är det så lätt att klaga på saker, det finns ju alltid något att klaga på menar jag. Ser också ut som att det börjar lösa sig med jobbet i sommar. Thank God for that!

Nu blir det TV och catch up med mammsen!


day after

Efter mycket planering och fix så va nu vår studentskiva över. Jag hade en toppen kväll och hoppas att alla gäster också hade kul(förutom den dåliga maten)! Tusen tack till alla som höll fina tal och till bonkapället som spelade:) Det blev absolut som Anna sa " En kväll man inte minns men sent ska glömma" Idag har jag jobbat på nya jobbet och firat lilla mamma som fyllde år. Grattis! Tanken var att jag skulle ta tag i plugget med men det ser ut att få vänta ännu lite till. Svenska tal, matte och marknadsföringsprov är bara början av vad som väntar mig i veckan. Imorgon är det vollyboll SM i sporthallen och vi i laget ska tydligen vara där för support och pausunderhållning. Kommer bli så roligt o såå. Oh yeaah! Kom gärna förbi och supporta oss ;) Hihi! Nu blir det tv och sedan ska jag sova. Fortfarande trött från gårdagens bravader. Blir nog en vit vecka som följer känner jag. Men man ska aldrig säga aldrig.


 






Nu laddar vi batterierna (och fötterna) inför nästa skiva!

Natti!


Planering, stress och plugg!

Imorgon smäller det och allt är fortfarande inte färdigt. Alla har massor med plugg och annat så det finns helt enkelt inte tid för fix och annat. Men som vanligt är det plugget som får hamna i klämm. Sitter just nu och söker på lite roliga sånger och snapsvisor. Har du någon bra? Skriv gärna i kommentarsfältet (brukar ju vara så många kommentarer och såå) Nu blir det träning och sedan fix och trix!


There´s a possibility

Amanda, anna och kajsa har precis varit här för att passa på att umgås lite så här sista dagen på lovet. Har kollat massa gammla KOS bilder och sucktat efter sol, bruna ben och partaj. Om en och en halv månad åker vi med klassen till Kreta, ska bli lovely!
Idag har vi också planerat skivan hemma hos Dan. Kläcktes en hel del brighta ideer där kan jag lova. Efter det hem och sedan tränat. En väldigt lång och händelserik söndag. Synd bara att det vackra vädret inte kom en vecka tidigare så man kunde njuta lite av det. Aja, nu ser vi frammåt och hoppas det blir fint på fredag då det är dags för "Årets första studentskiva".  

Lite memories<3






Låter lika klyschigt varje gång men älskar er mina fina vänner. Blir alltid så emotionell när jag ser alla bilder:)


baby go crasy break the rules

Hallå där! Vaknade upp klockan sju(!) brevid en overkligt pigg mikaela. Gårkvällen spenderades med cheerlaget, förfest och utgång. Grym kväll! Massa dans, lekar och ännu mera vin och 2 klagomål från grannarna. Nu blir det bildbomb! 













2 kastruller på burger king:)

Tack för en kul kväll tjejer!
Finns såååå mkt mer bilder men nu ska jag kila. Ska cykla till träning och spendera ännu mera tid med laget:)


GREED-one of the seven deadly sins

Igår pluggade jag flitigt men så kom farbror brevbärare och gjorde min dag. Han lämnade nämligen ett paket till mig(!) IIIHH! det var dessa efterlängtade pjux. Skjut värda och kommer bli flitigt använda kan jag lova! Med all min glädje åkte jag ännu gladare för att träffa annapanna som äntligen blivit frisk och lovvan. Blev fika x2. Det gillas:) Efter det åkte jag till Catta för hockeymatch, skitsnack och sushi. Supergott, tack babe!

I´m in love<3

Idag började jag dagen med att baka scones till syskon o respektive. Himla mysigt faktiskt, en riktigt "continental breakfast" med familjen:) Att dom brändes vid i ugnen och krakarna fick vakna till ljudet av brandvarnaren bortser vi ifrån. Det e trots allt tanken som räknas. Annars idag plugg och rensning med mammsen. Jag fick ännu en garderob för mina små skönheter.  


Rätt liten men bättre än innan. Tur att daddy cool inte va hemma för då hade han satt stop för min girighet här hemma. Haha, egogirl!


just another unsunnyday have gone away

Efter ca 2 timmar framför datorn sitter jag fortfarande här med en halvklar svenska uppgift. Tanken med dagen var att jag och Amanda skulle umgås lite men nu känns allt så sent och om 3 ynka timmar har jag träning. Ska bli himla kul för det känns som tusen år sen det var träning. Och vem behöver inte träna lite såhär efter påskmat och godis. I DO!

Nu ska jag försöka bli klar med den skitdåliga bokrecensionen och sedan hoppa in i duschen. Soo long!


varning för stulna bilder!


APRIL!

Känner att det (förutom dålig uppdatering) har varit en hel del cheer-snack här i bloggen. Därför tänkte jag lägga in en (GÅR)DAGENS. Det var inflyttningsfest hos Catta och Kicki som stod på schemat. En sjukt kul kväll. Bål, trevligt folk och en fin lägenhet. Kan det bli bättre? Blev dock en rätt tidigkväll hemma hos mikaela, vilket jag tackar henne för idag. "TACK, för det vännen!" För att njuta av det fina vädret gick vi även och köpte glass och satte oss i solen. VÄRT


Blus- Zara
kjol- Monki
strumpbyxor och halsband-HM

Nu blandade bilder från igår och torsdagens utgång:


Amanda o Ruden!


Värdinnan och rebeka


Nanna, K:et och Ruden

 
Amanda och Jag


Catta med bålen(värd!)

Måste bli lite bättre att ta bilder känner jag nu. Kan ju bli en del av mitt nya liv. Nej nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan dra sig in mot stan för planering av skivan och mys hemma hos Amanda.

See U soon!


RSS 2.0