ett blev fyra

Igår var det planerat ett glas vin på storan i trevligt sällskap i form av Amanda, Anna och Kajsa. Men som vanligt blev ett glas lite fler än så och till sist hamnade vi på platå. En väldigt spontan men kul kväll. Sista nattbussen hem som nu går efter 3 vilket e kanon(K) men kanske inte just igår. Var hemma runt fyra och sedan var det dags att vakna pallra sig till jobbet. Bakis duon gjorde sina tabbar men löste det också efter flera goda skratt. REA REA så kom och köp nått fint innan allt fint tar slut! imorgon ska jag ännu en dag njuta av en ledig dag. Hoppas vädret blir soligt värre! Till kvällen var det tänkt måndagsklubben men nu blir det nog andra bullar, vad säger vi tjejer?
Nu ska jag se klart på systrar i jeans och sedan gå i ide.
Bis Morgen!


good morning!

Ligger och äter frukost i sängen framför både dator och tv. Man måste ju känna att man är ledig. Extra skönt är det med eftersom att jag  va inställd på att jobba. Blondie kollade lite fel på schemat. Kul om jag hade hoppat in bakom kassan kl 10 på min lediga dag. Istället blir det att njuta lite extra av ledigheten med Anna och ta en lång och härlig promenad med vovvarna:) Så nu är det nog bäst att jag skyndar mig in i duschen innan telefonen ringer och annapanna är all set!


Later!

i be your commander

Stan med Kajsa och sedan fika med Anna i solen. En snabbkik på beachvollybollen på trädgårdstorget men stor besvikelse när det endast var välbyggda tjejer som stod på planen. Införskaffades en ny tischa, inte allt för mycket att hänga i julgran men det är alltid kul med nått nytt. Nu till kvällen väntas mys på taket, länge sen och sedan får vi se. 

försök till dagens going wrong
 
Sämsta bilderna, ska bli bättre lovar! Notera mina underbara nails:)


it´s all over

Nu är skolan totalt slut, men inte längre får man kalla sin lediga tid för sommarlov. Nej nej, nu är man arbetslös. Men är ju inte helt fel heller när man endå kan göra allt vad sommarlov innebär! Och helt utan arbete står jag ju inte heller, nepp hela två jobb har jag så ska nog lösa sig. Nu ska jag en gång för alla försöka mig på att blogga. Borde man ju ha tid med som arbetslös kan man tycka. Vi får la se. Nu ska jag in i duschen och sen blir det grillning vid ån för alla som e nått!


RSS 2.0