Hey you!

Hemma efter lagets första riktiga uppvisning. Det gick mycket bättre än väntat med tanke på att vi inte kört igenom allt förens typ igår. Nu blir det träning på tisdag och sedan påt igen. Uppvisning i nike klockan 17 och 19. Kom igen tjejer!

Julklappsångesten börjar växa. Imorgon är det december och jag har inte börjat tänka på julklappar än. För att vara mig är det jättesent. Om det bara kommer lite snö så kommer kanske känslan sen. Nu när jag satt och bläddrade i min kalender upptäckte jag att jag jobbar nästan varje helg fram tills julafton. När ska vi julshoppa girls? På lördag kanske?:)

Är också sjukt taggad på Österrike just nu.
Om exakt en månad så drar jag och C dit för att fira nyår och min B-day! Icke att förglömma! The big 19 liksom. Lite utav en impulsresa för min del men det kommer bli kul. Shopping, fest, sol i backen och massa annat skoj. Can´t wait!!
Någon som vet nått att upptäcka där nere om man inte åker skidor?


"Ga-ga-uu-lalaa"

Hemma från en lång dag. Jobbet mellan 11:30 och 16:00, sedan snabb omväxling till träningen. Känner mig helt slut och tanken på att jag behöver plugga som en dåre gör att jag bara blir ännu tröttare...Matte, historia X2, naturkunskap och svenska. What to do?

Jag gör som jag alltid gör när jag får för mycket. Stryntar i allt och gör något helt annat. Lägligt nog visar de en av de bästa filmerna ever på 3:an, TROJA. Min tillflycktsort blir nu sängen med tusen kuddar och två hunkar i gladiatorskor!



För övrigt har vi uppvisning imorgon. Klockan 17 och 19 i Nike hallen:)
Kom igen tjejer!


animallike

Har inte hunnit visa upp mitt lilla projekt, min pälsväst! Måste säga att jag är nöjd. Det är också otroligt mycket varmare än med bara en skinnjacka. Jag gillart som sagt.
Nu ska jag in till stan för att bubbla på A:s tak med mina girls. Det väntas också taco!!!


 
Ciao!


Mum<3

Mamsen och jag sitter och planerar och pysslar. Elr rättare sagt jag planerar, pratar och fantiserar medans hon pysslar. Jag har nämligen ett litet experiment på G. Men då jag fastnade i det fick mamma ta över. Hon är väldigt bra min mamma. Är bra på sånt praktiskt som kan behövas ibland, tex. när man vill ha maskeradkläder, nya gardiner eller annat.
För övrigt är hon nog den bästa men mest nyfikna mamma man kan ha. Kommer in och minglar om man har vänner hemma. Gärna kommer hon in med diverse tips också om saker hon har hört och sett. Hon frågar om skvaller och sist men inte minst, lyssnar hon på musik som Rihanna,The Black Eyed Peas, David Guetta och många fler. Det är min mamma det. Hon är toppen! Älskar dig mamma<3


where'd you go

Kvällen spenderades med L. Vi köpte chai och gick "Vinter-ljus" promenaden. Dock hittade vi inte riktigt så vi gick där vi såg ljus helt enkelt. Väldigt mysigt sätt att catcha up på:) Min favorit är det rosa gymnastikhuset med polkagrisar på:) Grymt!



Blev lite inspirerad efter dagens bloggläsning och sitter nu och målar mina naglar klarröda.
Klassiskt och snyggt:)

Jag har inga julkänslor. Jag vet att det är långt kvar men imorgon är det faktiskt bara en månad kvar och det är inte så himla lång tid. Har inte heller några ideer om vad jag ska köpa i julklapp till någon och jag vet inte vad jag ska önska mig... Känns ju inte ens som att det är jul snart.
Har ni julkänslor eller julklappstips?


my weekend

Fredagen tillbringades hemma eftersom jag hade legat sjuk hela dagen. Blev idol och seda slocknade jag.
Upp tidigt och jobba på FF och sedan hem till M för glöggmys:) L,ME och A ramlade in och plötsligt blev våran mysiga glöggkväll en het tjejfest med allt vad det innebär. Utgång följer som vanligt:)

 
 

Dåliga bilder med fina tjejer! (Kameran lämnades hemma så mobilen fick hoppa in)

NEW MOON

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade NEW MOON! Jag och tjejerna minus L var det som satt och njöt i biomörkret:) Filmen va jättebra och jag längtar tills trean kommer! En film som inkluderar dödlig kärlek och halvnakna killar med bruna ögon. Kan det bli bättre?!
Men känns lite tråkigt att jag vet precis vad som kommer hända. Därför kan jag nog inte säga att jag tycker om att läsa böckerna och sedan se filmerna.. Men eftersom jag inte är någon direkt bokmal behöver jag nog inte oroa mig. Biooutfit blev detta:


Halsduk-HM
Tröja-Monki
Jacka-Gina
Skor- mammas


"Sprutsjuk"

Är precis vad jag har varit idag. Vaknade i fosterställning med feberfrossa, ingen skola och inget jobb för lilla mig idag. Fram mot eftermiddagen kände jag mig redan bättre. Konstigste sjukheten jag varit med om. Det är influensasprutan det. Men jag ska väl vara glad att jag kan gå och prata normalt. Nu ser jag på idol och om en stund ska jag leta reda på något gott och krypa ner framför en film. Sen ska jag sova tidigt för att åter igen gå upp och jobba kl 9.

Saknar de ljumna sommarkvällarna med mina små<3


Ouch!

Slappis morgon med lillen och The Voice. Det gillas. Väl i skolan var det svinissprutan som hägrade. Den gjorde jätteont men bara på mig och W tydligen. Nu gör det asont! Hoppas bara jag inte blir sjuk, det orkas inte med plus att jag ska jobba. Till lunch blev det EH med flickorna (minus lillA, saknad!) Vi behövde lite energi efter sprutan. hihi. Kvällen spenderades på Makaroom där vi hade kundkväll. Trevligt måste jag säga, plus att det alltid är bra med jobb:) Hade tänkt lägga in en "Dagens" men hann inte med det. Är som jag alltid säger tanken som räknas. Nu ska jag däcka i min säng och tycka synd om mig och min onda arm, grisarm.

 



Aj min arm!


På språng

Har just bakat scones och gjort sparrissoppa till mamma och småbröderna. Känner mig som en liten hemmafru. Men jag har ju trots allt varit i skolan och snart ska jag åka och jobba så hemma är jag inte speciellt mycket. Kul med jobb 6 dagar av 7 plus skola och träning på det. Tycker vädret är som det alltid är så här års, TRIST. Något annat som är trist är mitt hår. Någon som vet ett bra schampo och balsam för hår som slår knut på sig självt och är hårt som svinto? Nae precis. Ser ut som jag får spendera de närmaste inkomsterna på Redken...


bye for now


Yesterday

Var en bra dag. Den kändes hur lång som helst. Jag gick i skolan precis som vanligt och gick sen en snabbis på stan. Det inhandlades en tischa och en stickad tröja. (Orkar inte lägga upp bilder nu så ni får se dem på någon gång istället) Efter det kom C och hämtade upp mig för en lång power walk i spåret med hundarna. Motion och tjejsnack kan det bli bättre?!! Efter det blev det jobb på FF till tio. Väl hemma såg jag på film, LA GIGGALO. Måste erkänna att Ashton kutcher aldrig varit sååååå snygg. GAAH!

Idag = skola- hemma häng- träning


Guess what!

Gårkvälen spenderades hemma hos V för att fira hennes B-day. Tack för en lyckad förfest och grym kväll alla inblandade:D Trots en helvild kväll gick jag upp och jobbade klockan 10:00 imorse. Pigg o allert, jaja!
Snacka om att krydda söndagkvällen när A ringer och frågar om hon får komma och umgås. Självklart får hon det. Du är alltid välkommen hjärtat! Blev en liten kvällsfika med mjukpepparkaka och lättdryck. Efter snack om både jobb och partykvällen åkte vi en vända till L som tog emot oss med öppna armar. Jag måste erkänna att vi umgås alldeles för lite på vardagar och söndagar. Nya vanor på ingång!

Sitter och kollar på MTV trots att jag egentligen inte gillar jackass och knappt kan hålla upp mina ögon längre..."guess I like to suffer"

Hård jobbvecka väntar runt hörnet!

P.S. Gjorde min första latte med ett hjärta idag. Stolt. D.S.


Like and Dislike

Like
Att det äntligen är helg!
Mina fina vänner<3
Att det börjar gå mot advent och jul

Dislike
Vädret!!
Den knäppa doktorn som tryckte sönder mitt ansikte och skrek åt mig:S
Att det enda som visas på tv:n just nu är TV-shopp


Balkongförfest på Kos


planet på väg till Kos

Miss miss miss!

Nu blir det jobbet, chefen och jag ska sälja som attans. Sedan ska jag skynda mig hem, fixa till mig, packa och åka till mormor och morfar för att lämna en väska med sovsaker och sedan på birthdayparty hos V. Imorn är det FF klockan 10-18 som gäller.
Over and out!


More is more!

Sovmorgon är underbart! Mötte upp UF- gruppen och öppnade nytt konto idag och ställde även ut lite bössor. Ett litet steg för mänskligheten ett stort steg för oss. hihi! Precis som alla andra tisdagar var det träning klockan 18:00. (Exakt tre veckor sedan jag fick armbågen i ögat!) Idag var det en bra träning. Jättekul:)
Tänkte lägga upp något som liknar en DAGENS. Trots det kalla vädret blev det skinnjacka och lager på lager varianten.

Tischa lånad av lillebror.
Dom är faktiskt rätt bra att ha ibland<3


The reason that the sky is blue

Gårkvällen spenderades, efter ett stressigt pass på FF, med tjejerna hos lillA för vin och kvalitetstid. Efter det körde L oss till H för att göra de andra partytjejerna sällskap:) Då klockan slog blev det dags att ta taxi in till stan och sedan skaka rumpa på Platå. As allways avslutades kvällen med mat, denna gång Subway och sedan pricken över i, Sasha my man;)


Tack alla för en värd kväll!

Good night sleepyhead!


6/10

Äntligen äntligen är det helg! Efter en otroligt pluggig vecka ska jag nu ta det lugnt och njuta lite av vad livet har att erbjuda. Tänkte jag. Men så ringde telefonen och det blir jobb 9-16 imorn. There goes my day of. Men men,  det är väl tanken som räknas, right? Förutom jobb blir det imorgon också middag med tjejerna och sedan utgång. Är nog precis vad vi tjejer behöver. Har inte umgåtts alla 5 på alldeles för lång tid nu.

Dagens I-landsproblem: När man tar bort svart nagellack blir man svart om nagelbanden så man ser smutsig ut..

-sp3c-


glömde!

Glömde precis bort det viktigaste som hände idag, min efterlängtade och älskade vän K kom hem efter 2 veckor i Japan!! Skönt att du är hemma i trygga Sverige igen hjärtat;)


pics day

Halli hallå!
Jag sitter och pluggar marknadsföring just nu och lyssnar på hide and seek, grymt bra fortfarande. Innan jag hamnade här så:
Fikade jag, MK, S och A på EH under håltimmen:)

Efter denna otroligt mysiga frukost gick A och jag vidare för en runda på stan medans de andra två gick och bokade biljetter till NEW MOON!  Gaah!!!

På stan införskaffade jag mig detta:


 
Från Bikbok
So long!


One three hill

Har nog aldrig varit så trött som när jag vaknade imorse. Har haft fullt upp med jobb hela helgen, och sedan ska man upp halv sju för att sedan bege sig till junkan. nice. Nu blir det plugg HELA veckan.
Tack M För en jättetrevlig kväll i lördags!

Bild från Camp


RSS 2.0