Time´s up

Nu kom morfar som ska köra mig, K och L till stationen. Ha det så bra i Sverige nu så ses vi om en vecka!!!

GAAH!

Äntligen tisdag, äntligen Kos!
Har tusen fjärilar i magen och vet inte riktigt hur jag ska spendera min tid nu på morgonen. Jag har redan duschat, ätit frukost och kollat över min packning. Funderar på att kila över till K för att se om hon behöver någon hjälp. Ja, det ska jag göra. Of to K then. Men jag krm nog att blogg ett antal gånger till denna morgon känner jag på mig. 
Later! 

KOOOOS


Sitter med en stor och överfull väska (som fortfarande inte är färdigpackad) och en grym ångest. Känns som jag har glömt en massa och så är jag hur nervös som helst. Flygning och alla papper...Vet inte varför, för jag vet att vi kommer ha det supperbra. Vad kan det annars bli på kos med de fyra finaste vännerna som finns? I en egen lägenhet, med fint väder(hoppas vi) och i en hel vecka. Vi har det underbart i ur och skur så den här veckan kmr bli GREAT!
 Jag är såååklart hur exited som helst!!!
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, sitter bara och längtar.
Ska nog gå och lägga mig snart så att det blir tisdag snabbt.
Natti natti<3

sum up

Igår blev det utgång för min del, trots att det var planerat en spakväll på  HC med tjejerna för att ladda upp inför Kos.  Ledsen tjejer men jag hänkar nästa gång.
Kvällen började med pizza och drinkar hemma hos M. Trevligt trevligt. Efter en lång kväll och en riktigt kort natt vaknade jag hemma hos mia. Haha, har nog aldrig sett den lägenheten så crouded. Tack för det gummsi. Idag har alla tjejerna varit här med sina mammor för lite KOS-snack och fika. Vi kom fram till att vi kommer få åka tåg hem ifrån arlanda. Vårat plan landar halv 3 och första tåget går halv 6, yeey! Haha, ser framför mig hur 5 solbrända tjejer som fått lite för mkt av det goda och lite för lite sömn står och inte vet riktigt vart de ska ta vägen... Kvällen skulle ägnas åt packning, men det var så tråkigt att det blev tvchill och långpromme med mamma istället:)

Imorgon ska det  inhandlas diverse saker, packas och tränas är det tänkt. Man måste ju få tiden att gå så att det kan bli tisdag nån gång. Nu ska jag sova, kommer slockna så fort jag lägger huvudet på kudden. 

Night!
 


fivefivefive

 
Sovmorgon till tolv = morgonpromme. Är så himla skönt att vakna till liv innan man äter frukost och börjar fixa sig. Finns också många mysiga vägar att promenera på, kan nästan tro att jag bor långt ut på landet men jag lovar, det är inte så illa som det ser ut.  
Dagens lunchrast ägnades åt en chai och en lott. Det kändes verkligen som att jag skulle vinna den här gången men icke icke. Maby next time. Det blev även en del spontanköp på twilfan, halva reapriset(Y)
Efter jobbet blev det fika med W :), allt för länge sen. Sedan en sväng till steves för mer folk.
intresseklubben antecknar...


sevendays

Om en vecka exakt sitter vi på planet just nu och landar i Kos om 35 minuter. Jag är sååå exited. Ryktet säger att det är 34 grader där just nu. Vi tjejer kan inte spendera en minut tsm utan att börja prata om våran resa.

För övers flyter livet och sommarlovet(!) på. Jobbar, gymmar och chillar med vännerna. Låter riktigt tråkigt, men sånt är ju vädret här i Linköping, tråkigt. Längtar tills fredag och helgen. Då blir det shopping inför resan och massa annat:) 


Ciao!


out and about

Kvällen började som planerat på HC med A och lillA. Mysmys. Sedan gick vi vidare till A:s balkong vilket var himla trevligt det med. Därefter gick vi till maggan för ett glas och vidare till Platå. Ut igen för att shotta.
På vägen tillbaka till Platå, det var då det oplanerade hände. Haha, lillA trampade på ett glas elr nått och skar upp sin tå så att vi fick ta första taxin till akuten. Där limmade de ihop tån igen, väldigt smidigt. A och jag tog fram kameran och blev utslängda ögonaböj. Vi fick nöja oss med ett par bilder och godis från automaten i väntrummet. Tillbaks igen på platå igen, utan lillA, vid klockan 2 för en sväng på dansgolvet. Värd kväll!
 
 
 
9 dagar kvar nu tjejer!

Nyinköpt

Igår var det handling inför Kos som gällde. Blev inte mkt för min del men en bikini från Filippa K, en plånbok från Monki, Leopardinne från H&M och lite underkläder bled det tillsist.


Sedan blev det power walk med anna runt ån.

Stugisch

Tända ljus, blandern, pepsi i plastmuggar och kakor och melon på papperstallrikar = kvällen på landet :)
Har aldrig riktigt tänkt på hur mysig stugan är och hur duktig min lilla mammi är som fixat och donat med allt. En sak som är säker är iaf att det blir en hel del häng där när vi kommer hem ifrån Kos. Knytkalas och kräftskiva tjejer?
  
The naked truth

Eleven days girls. I just can´t wait!

Sleep tight<3

HURT

Just hemkommen från en springrunda i kvällssolen. Himla skönt, känner redan hur träningsvärken kommer krypande. Lite senare kommer A för att hämta mig och L och så ska vi ta en sväng till sommarstugan och bara mysa. Det har blivit lite utav våran speciallitet att mysa känner jag.
Inte mig emot<3

Aufwidersehn!

Premiär

Ikväll ska vi på Harry Potter premiären. Ska bli väligt spännande.
Haha, dagen till ära åkte jag och A till berg för att sola och bada. Vi hann inte ens lägga ut våra handukar och hoppas på lite sol innan det började regna. Vi åkte hem och läste/sov hemma hos henne istället.
Alltid så mys med den tjejen<3

Efter bion blir det after-beach som A kallar det.
Nu måste jag rusa!

2 weeks

Om två veckor är jag och tjejerna på kos och lever loppan. Det ska bli helt sjukt kul och jag längtar så mkt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dagen har varit en heldag med A, fika och kvällemat:) Sedan kom K och L för att se film med oss. Det enda vi pratade om ikväll var såklart KOS. Spelar ingen roll hur dåligt vädret blir eller om vi glömmer hälften av all packning, som kommer bli en hel del, vi kommer fortfarande ha världens grymaste resa. Love you girls!


The greatest friends ever<3

03:06

Kom just hem från en helt okej fest och en grym hemfärd. Hahah,någon gammal bil utan tak va de iaf. Härligt värre mia, thanks!

Kom också tt tänka på, då vi paxade fyllebloggandet på "glambloggen",. Hihi.Det var tider det ni tjejer. Love you guys<3
See you 2morrow! Blir kanske lite bildwer då med;)

long time

Idag är första dagen på min lediga vecka, YEEY! Den spenderades med L och familjen Larsson i deras stuga. Mys med knytkalas och stek på bryggan. Tyvärr var det typ bara 18 grader i vattnet så då kom badkrukorna fram i oss och det förblev en torr vistelse i Fjälla.
 Till kvällen vankas det party. Var grymt länge sen, plus att det är hemmafest. Ännu längre sen. Det är L och jag hemma hos henne och en box med vitt. Underbart. A ställer upp som taxi, väldigt fin vän vi har.
Nu ska jag käka och fundera ut kvällens look;)
Later!
 

9/7-09 jobbgymhem

Ikväll blir det filmkväll med mina A.
Harry Potter och fenixordern är kvällens film. Måste friska upp minnet innan premiären på onsdag. Yeey!
Imorn har jag sovmorgon så då ska jag passa på att klippa mej. Sedan ska jag jobba hela dagen. Hoppas det inte blir allt för fint väder. Sen på lördag jobbar jag för sista gången. Ska bli grymt skönt. Iaf tills jag börjar jobba igen vecka 30.

Göteborg

 
Nu ska jag åka. Later on!


GÖTEBORG!

Om en timme beger jag, K och A oss av för en minitripp till Götet. Vi åker snålskjuts med A:s bror dit och bor i hennes mosters mans pappas lägenhet. Hur värt! Väl där ska vi shoppa, äta gott och mysa. Vem vet kanske blir en runda på Liseberg med.

Gårdagen vart en succe precis som väntat. Förkrök på A:s balkong, vidare till M för mer vin, trevligt sällskap och kareoke. Sedan blev det utgång, Platå. Under kvällen insåg jag dock att mitt kort var tomt....såg idag att jag hade betalat en räkning en gång för mkt och råkat tömma mitt konto. Smart tjej. Jag glömde även min kamera hos M så har inga bilder från kvällen. Lånar ett par från L ;)


 

Nu ska jag ge mig in i packningen igen. Känns som om jag har glömt 1000 grejer, men det gör det ju alltid.

So long!!


Kvällens

Slänger in en kvällens outfit lite snabbt innan jag rusar mot bussen.
Först ska vi möta upp A. Sedan blir det drar vi vidare mot Ms girls night out. Kommer bli en toppenkväll som alltid. 

 
Kavaj-Monki
              Skor-HM (ser ut som att jag vrider min fot ur led)
Shorts- egna
Linne- kommer inte ihåg
Det fick bli ett par flätor i håret även idag. Me like!

Nu ska jag hoppa på bussen med L och K och hoppas att vi slipper regn.

SKÅL!!

bloggtorka

Är inne i en riktig bloggtorka. Jag har inget kul att skriva om, jag har inga bilder och jag har ingen fantasi...
Jag skyller det på att jag jobbat så mkt att jag inte haft så mkt tid. Känns som att jag bara är hemma och vänder nu för tiden. Bara för det tar vi en sum up av vad som hänt de senaste kvällarna.


Torsdagkväll = Fika med L och A på stevan. Efter det gick vi hem och chillade på balkongen med chatrine och sökkaboy;)

 
Fredagkväll = Middag med M.(
gammal bild). Lax, vin och Twilight! Hittade också en massa gamla cheerbilder. Sjukt kul. Högst upp på min "att-göra-lista" är ett fotoalbum:) Blev lite inspirerad av "Glamour" och gjorde en fläta. Var visst fler som blev det märkte jag på vägen hem ;)

Ikväll = UTGÅNG!

untitled

En regning trist dag ska bli lite ljusare mot kvällen. Det vankas mat och trevligt sällskap @ M :)
Imorgon hoppas vi på partaj och sen på söndag drar vi till GÖTEBORG brudar! Hur kul som helst. Shopping, mys på uteservering och sen hem och slagga i vindsvåningen. Och inte att förglömma så gör jag allt det med A och K som är några av dem bästa som finns. Men what to wear this weekend?
Ännu ett inlägg utan bild.....

Nu ska jag åka.
See you soon!

23:40 Back home

Hemma igen efter en tripp till backleboö elr nått i den stilen. Var iaf ett supermysigt ställe där vi badade. A,K,L och jag åkte dit med lite jordgubbar och gårdagens muffins. Himla mys. Var typ första gången jag badade i år om man inte räknar lillAs pool.

Dilema det där med Göteborg asså...hoppas det löser sig. Jag vill så gärna följa med!!!!


Sleep tight!

20:13

Hemma efter en tripp i Söderköping med mor, far, minstingbror och farmor:)
Kyckling med fetaost och en glass till efterrätt.


Nu blir det bad med mina favvos!!!

Ciao

RSS 2.0