love is a burning thing

Hej och hallå bloggen. Här sitter jag med skolböcker upp över öronen. Prov i internationell ekonomi på onsdag och inlämning i marknadsföring onsdag och fredag. Ska bli en efterlängtad torsdag!
Annars en bra och lång helg. Blev ingen utgång efter bion, vilket var rätt skönt eftersom att det var fyra timmars träning som stod på schemat för söndagen. Bra film though(Y) Imorn är det träning, påt igen bara.

Nu blir det Idol / ekonomi med mamma över en kopp te:)


Saturday

Igår va det en lugnkväll med C och LM. Först en fika på Steve´s och sedan ett glas på storan och magnolia. Eller de tog ett glas, jag körde så blev en cola. Hem till C en vända och hälsade på hundarna.

Idag har jag pluggat och bara slappat. Nu väntar bio och utgång med tjejerna.

Ciao!


Sum up and "happiness"

Hallå bloggen!
Vilken periodare jag är...säger som alltid, skärpning. Idag har vi nästan inte gjort någonting i skolan, provat studentmössor(!), gått på mässa och sedan sett en film. Vissa har det tufft.

Snyggingarna  A, MK och K på mässan i 3D-glasögon.

piness"
Senaste nykomlingen i min smyckeslåda, men också på jobbet speciellt utvalt av mig, detta armband :)
 

Nu: Film med mammsen och en kopp te!


Knock out

Så har ytterligare en helg susat förbi, tiden går verkligen så fort! Men det har iaf varit en bra helg med allt från filmmys till fest. Jag hade det jättekul igår, bra jobbat värdinnan;)

Innan det var dags för fest hade M och jag lite fixing hemma hos henne. Tog såklart hjälp av självutlösaren och det får bli (går)DAGENS outfitbild.


Cocktail!
Tusen tack för lånet av klänningen MK, grym!
Monkipjucksen and there you have it.


Hit that floor

Pust..Lång skoldag med både inlämning och prov. Efter det blev det att göra av med lite energi på gymmet och sedan vidare hem. Nu är har jag laddat batterierna. En tjejkväll, väntar runt hörnet. En sushikväll var planerad men blev lite ändrade planer. Ikväll blir det vilket fall en mera mysig kväll och jobb imorn. Imorgon blir det klackarna i taket för I som fyller 20! Cocktailpraty och utgång väntar. Jag är supertaggad. Känns som att det var jättelänge sen det var tjejförfest och riktig utgång!

Ciao!


"Veni,vidi,vici "

Projektplanen nästan färdig och nu blir det ännu mer utav antiken och romarriket som tog längre tid än väntat. Svårt med pluggprov, man vet aldrig när man pluggat klart känns det som.. Idag blir det träningen och laget som får lida. Ledsen tjejer, jag kör järnet på söndag istället, lovar ;)


Det går inte en dag utan att jag tänker på mina underbara vänner och våran obeskrivligaresa som vi så många gånger försöker beskriva.


I'm on the G

Sitter på en äcklig buss på väg hem. Vi unnade oss lite tidigare hemfärd så A och jag gick hem till henne för ost, kex och kanal 5. Ikväll ska det bli tjejmiddag och tvmys hos M :) men först ska jag försöka hinna med lite plugg. Idag bjuds det på projektplan, antiken och romarriket. Smarr!

23:08

Hur skönt är det inte att börja dagen med sovmorgon? Helt underbart! Morgonen blir så mycket längre och mer harmonisk på nått vis. Förutom det kort dag med endast två lektioner, Melike;)
A och jag har också varit på anställningsintervjuv,gölp! Hoppas hoppas det går vägen nu babe! Efter det gick vi upp till henne och bakade muffins och glutta GG, mysfaktor 10. Men det varade inte allt för länge utan sen bar det av till frisören och vidare på träning.

Börjar dock förlora lite av min entuasm för denna vecka nu när jag inser hur mycket tid plugget tar...



XOXO /JJ



run this town..

Just nu håller mammsi och jag på att sätta upp nya gardiner i mitt rum. Svartsvartsvart, vet inte vad jag tycker om det just nu, men svart in my heart så blir nog bra:)

Skön dag med både film, "P.S. I love you" otroligt bra må jag säga, alla borde se den, skitsnack och en bra träning. Är på allmänt bra humör känner jag och laddar inför min fullspäckade vecka. Kul.


Tjejförfest!


A häng

Gårdagen var grymt kul och absolut lyckad. Blev inte så sent för vår del, vilket var väldigt skönt. En del bilder blev det men vi får se vilka som hamnar här på bloggich. Efter en förkyld natt med A så blev det bus med hennes kusin-vitamin och vidare ut på stan. Dagens inköp blev en cous cous sallad på George´s. Rekomenderar starkt!

Ikväll blir det mys med tjejerna i mammis lilla stuga. 
Nu ska jag se film och krypa ner under en filt.


Midsommar 09


Black lady

Såg ut att bli en kall dag imorse så det blev kläder efter vädret. Hux flux så var det strålande sol och typ 20 garader varmt ute(Y) Anyway todays special was all in black. Boots och kofta från Monki med nylonisar och ett svart linne. Plain and simlpe.



Nu blir det packning inför morgondagen. Det ska bli så himla roligt, alla är laddade till hundra! Efter det så väntar edward och bella på mig ;)

Ciao!


Header

Äntligen har jag fått hjälp med min header!
Det var Kalle med K som fick komma till min undsättning. Tusen tack för det!
Förhoppningsvis blir det roligare att både läsa och skriva i bloggen nu ;)
Nu ska jag dyka ner i "Så länge vi båda andas" som jag har väntat på alldeles fööör länge!
För övrigt så har det varit en bra dag och kväll:)
Bis Morgen!


(går) DAGENS

Igår dansade jag omkring i kjol från H&M, linne från Monki, nylonisar och conve.


Rock and Roll All Nite

Världen gick under när jag skulle cykla till träningen och insåg att min ipod hade dött och jag skulle få cykla hela vägen dit och hem utan musik.... Usch och fy. Men mitt humör vände när träningen väl började.

Nu sitter jag djup försjunken i naturkunskapens värld och läser om hur celler fungerar och vad alla dess delar heter. En helt urtråkig värld måste jag nog säga. Absolut coolt vad alla dessa små molekyler och organismer gör i kroppen men inget jag rekomenderar som läsning. Det blir sidan ner nu och sen är det sängen som väntar. Väldigt efterlängtat efter gårdagens bravader i Vadstena.

Natti natti!



the end

jahoop, så va den kvällen slut. Sitter i bilen på väg hem och funderar på vad jag tycker om vadstena och magget... Tuff one! nu blir det mcdonalds och sedan hem och sussa:)

Fördrink

Nu är K här och det är hårlockning och fördrinkniing som står på schemat. Känns som att det kan bli en himla trevlig kväll. Det är alla mina tjejer och en massa annat folk. Va väldigt länge sen alla 5 var ute tsm.
Skål!!


Of we go

Fick just ändrade planer som leder mig raka vägen till magget. Har varit sjukt seg och trött hela dagen. Började med att somna om och försova mig och det lade en härlig grund för dagen, stress stress.

Nu blir det att hoppa in i duschen och leta fram något party i garderoben och sedan över till K för mat och fördrink:D Åh, vad mys det låter. Är redan på bättre humör! Får se om jag hinner med en kvällens med annars får det bli imorn.

Over and out!


15:28

Hej hopp
Igår va det överraskningsfest för lillA som fyllde 17 år med både kräftor och godistårta. Hon blev väldigt överraskad och det blev en trevlig fest må jag säga som nykter chaufför;) Bilder blev det inte så många men de få som blev kommer senare.

Idag har det varit familje utflykt med mamma, pappa och minsting bror. Trevligt i det fina vädret. Nu ska jag chilla ett tag för att sedan dra mig mot folkunga för lite cheer.

XOXO


Life on a stick

Fick lite tips av min kära vän A om ett fotoprogram, sjukt kul att göra kollage och olika effekter. Kommer absolut bli roligare inlägg i framtiden tack vare "Picasa 3" kan jag lova! Vill ändra min header men vet inte hur man gör. Någon som vet hur man gör på blogg.se?

Smakprov på vad fotoprogrammet kan åstadkomma:)

Jag precis som A och alla de andra tjejerna längtar nått sjukt tillbaka till Kos. Jag vill bara vakna i hotellsängen brevid K och lillA, gå till stranden och beställa toast och iste av Bent(haircity), dricka hink och kolla på beachvollybollen för att sedan ha förfest på balkongen med grannarna och bege sig ut på Barstreet!
Life on a stick so to say!


morgon

Glömde helt bort att det var sovmorgon idag och fick sitta uppe en timme och se på The Voice istället för att sova. Börjar bli orolig, helt lost är jag när det gäller tider och skolan. Andra gången den här veckan jag gått upp vid fel tid. Aja, nu äntligen är det dags att gå till bussen;)


biosnack

sitter i en djup diskussion med m,k och s. Håltimme is the shit, not. Inglorious basterds var en sjukt bra film iaf. Lite mycket blod men vilken film innehåller inte det nu för tiden. Snart nalkas det svenska, jippi!

Äntligen!

Igår ramlade lappen ner i min brevlåda där det stod att min telefon äntligen hade kommit. Hade som sagt redan köpt den för snart en månad sen men då en bagagnad sådan...Dumma nya butikstjej som inte visste någonting och sålde en begagnad hon hittade i ett skåp på lagret.
Iaf så har den nu kommit och jag gillarn!



Dagens tråk outfit är inspiration noll så blir inte mkt till update på den fronten.
Nu väntar matte C och en lång skoldag och sedan även träning.
Later!


Dagens

Idag är en sån morgon då man har alldeles för mycket tid och bara önskar att man sovit en halvtimme extra istället. Men istället valde jag att slänga in en dagens.
 
Nu kom K och det är dags att åka till skolan.


RSS 2.0