repainting of nails

Blev en trevlig promenad med K som planerat. Blir så segt att alltid se på film när man vill umgås. Vi har så dålig fantasi tjejer..skärpning på den fronten. Efter det blev det kall dusch och nagelfix:)



Sov morgon imorn och jag är grymt rastlös.
What to do?


Last day of August

Började med att vakna alldeles för sent och hann inte med någonting denna morgon men jag antar att det är jag i ett nötskal. Jag kom i tid, det är huvudsaken. Efter det matte C test som gick bättre än väntat och rundade av med en runda på stan med gänget minus lillA. Blev lite smått och gått, men inget speciellt.
 




Även dessa skönheter har fått flytta in hos mig.

Nu ska jag äta kvällemat och sedan blir det låååång promme med K!


pust!

En heldag med mamsen på IKEA/Ikano. Blev en del till rummet men även ett span på jeans. Mycket bra personal på carlings må jag säga ;) Efter det en lika bra träning även denna kväll. "Straight to the top"
Nu är det dags att dyka in i matematikens värld och sedan ner i sängen. Allvaret har börjat, 8:10 på junkan imorn. Sleep tight!


oh my

Sitter och chillar och laddar upp inför kvällen. Har slappat hela dagen så nu måste jag snart ut och röra lite på mig.
Hittade bilder med gamla kändisar och jösses vilken skillnad.

 
Allas våra hunkar, brad och justin


tjoho!

Pust. En kort dag som känns grymt lång. Två lektioner, snabbis på stan och hem en vända för att sedan ta mig in till stan igen. Drogfri nollning stod på schemat. Det var vollyboll mellan a och c klasserna men även de andra sammarna gjorde oss sällskap. Corren var där och filmade. Spännande spännande..
Imorgon väntar mer skola, snabbis på stan och träning igen, sjukt kul att vi är så många:)
Fredag= lång dag, nollning och sedan utgång. Hoppas på uppehåll denna gång, ser inte så ljus ut...

 


Lovisa se till att bli frisk! Har inte sett dig på år och dar hjärtat:( 
Sov dags!


....

Hemma efter en kväll med nollorna. Vart brännboll och katedralsång vid vasastan och sedan vidare in mot stan för att sjunga lite mer. Jag tror att hela linkan vet vad vi tycker om berzan vid det här laget..."Vad tycker vi om berzan?"   Vi treor hade kul, iaf de flesta av oss. På fredag blir det mer uppdrag och lekar.

En ny lång skoldag väntar redan runt husknuten så lika bra att krypa ner under duntäcket och sova redan nu. Vill bara säga grattis till min bästa vän kajsa som klarade körkortet idag. Är stolt som tuppen ska du veta;)
Natti natti<3

first night

Taggad till tusen och nu ska det ut och nollas! Brännboll står det på schemat. Nu ska jag ut till berg och hämta upp Joc och Sof :)

Later on!!

shame...

Skamlöst länge sen jag bloggade. Riktigt dåligt av mig.
Aja, idag började livet på stadens diamant för sista gången. Nu är det bara ett år kvar under skolans trygga tak och mitt sista sommarlov är över. Gölp. Men vi har ju två veckor framför oss späckade med nollning och annat skoj. Sedan är det bal och student som väntar. Känns inte så farligt iaf. Inte idag ialla fall. 

Dagen spenderades, förutom i skolan, på EH, tandläkaren och resten av kvällen hos W. Himla mys med eget place må jag säga. Blir bara mer och mer sugen på att ha ett eget kryp in. Finns även andra saker som börjar locka när mörkret faller på... ;)


Kvällens sällskap, Gaah!

Of to the bed.

12/8-09 REGN REGN

Just hemkommen från en fika med M hemma hos L. Väldigt trevligt med lite skvaller och tjejsnack. För utom det har jag bara jobbat idag. Blev helt plötsligt väldigt taggad på utgång på lördag. Det kan behövas efter en lång arbetsvecka;)

Igår var det grill/nollningssnack- kväll hemma hos mig. Var väldigt trevligt även det. En himlans massa mat bara, då ingen åt. Men jag tycker att vi i nollningscrewet gjorde ett bra jobb;) Var också mys att bara umgås då det var så länge sen. Älskar killar med gitarr. GAAH!


Peace out!

Back home

Hemma igen efter en hejdundrande vecka i KOS. Det har varit underbart. Stranden, folket och festerna, allt har varit grymt! Skulle gärna stanna lite längre, en vecka går alldeles för fort. Men snart är det september och då blir det road-trip ;)
Ett roligare inlägg med bildbomb kommer längre fram. 

 
Yamas!


RSS 2.0